Skive

Find her ideer til polterabend i Skive. Du kan vælge mellem polterabend aktiviteter fra gokart til flødebollekursus og fra bueskydning til dildo homeparty, poledance og stomp workshop og meget, meget mere.

Vælg kategori

Vis alle
sport
action
dans
kreative
sjove
musik
smag
specialiteter
wellness
transport
udlejning

Andre steder i nærheden af Skive

Ideer til polterabend i Skive for mænd og for kvinder

Aktiviteterne kan også bruges til firmaevents, personaledage og herretur/drenegrøvstur i Skive

Hvorfor køre helt til Århus, når der er masser af fede polterabend aktiviteter i Skive og nærmeste omegn og byer. Om polterabend er blevet overflødigt i Skive? Nej absolut ikke. Det er stadig lige populært i hele landet og det værste der kan ske for nogen, der skal giftes er, at de ikke kommer på polterabend. Det er totalt nederen. Så svigt ikke vennerne, men hold en den fedeste polterabend - det behøver ikke koste en bondegård. Man kan jo bl.a. vælge pakkeløsning hos f.eks. hos Skive Gokart og Eventcenter, hvor der kan laves mega bordfodbold, Så hvad kan man lave til polterabend i Skive?

Polterabend for piger i Skive

Hvis gruppen er kvinder med mange gravide eller flere babys,

der skal med, kan man jo vælge i hvert fald at starte med nogle af homeparty mulighederne. Så har alle været med til noget af det og så kan man efter frokost tage et sted hen og opleve noget af det mere krævende f.eks. poledance. Som homeparty i Skive er der f.eks. wellness oplevelse med lækkert fod- og håndbad i parafin, så man får den lækreste silkebløde hud og et tilhørende miniforedrag om, hvordan man passer på sine fødder. Dem skal man jo gå på hele livet. Har I pladsen kan man hyre en croquis model og så kan I lave croquistegning. Her kunne der laves et lille stunt, når modellen kommer - hvis han er frisk på at lave lidt sjov. For også at få en mega griner kan man booke et dildoparty - altså hvis ens svigermor eller chef ikke også lige er med på polterabend! Er de det, kan man f.eks. i stedet booke et super hyggeligt cupcake kursus eller Chokoladesmagning med nogle overdådigt lækre chokolader.

Til de mere vilde kvinder kan polterabend i Skive også være

at hyre nogen fra Fangerne på Fortet til at skrue nogle vilde opgaver sammen. De kan også vælge fart og tempo og holde en del af deres polterabend hos Skive Gokart. Det er et stort eventcenter, så der kan man også lave bueskydning, bungeebasket, laser game = paintpall uden smerter og blå mærker og meget mere. Ingen brud gider have grimme blå mærker op til sit bryllup!!! Eventcenter er også en god ide, hvis man har stramt budget og skal lave en billig polterabend. Det er også sjovt at spille bumper ball eller komme ud og køre segway.

Polterabend for drenge i Skive

Har I en god mark, eller grusgrav i nærheden, så kan man leje nogle motocrossere med en instruktør og køre ræs mod hinanden. Start f.eks. dagen med en stomp worksop, så har I helt sikkert fået noget god energi op at køre. Er det ikke pengene, der mangler kan man hyre et firma som laver træklatring, kører mountainbikes, arrangerer bueskydning m.m. Eller hvad med en omgang Fangerne op Fortet og så er der selvfølgelig klassikerne med paintball, lasergames og gokart. Der er netop en stribe fodboldgolf baner på vej ind på siden, så der kommer helt sikkert også en ikke alt for langt fra Skive. Det er en af de nye fede aktiviteter. Den helt store griner er bubble soccer eller bumperball, som de har hos Skive Gokart. Polterabend er et tysk ord sat sammen af polter, der betyder buldre og brave og abend, som betyder aften. I Tyskland er det stadig en tradition, at vennerne ude foran parrets hoveddør smadrer nogle glas og porcelæn, som mærkværdigvis skal symbolisere lykke. Ideen så at det kommende brudepar skal hjælpes ad med at samle skårene op. Det skal ligesom være begyndelsen på, at de også i fremtiden hjælper hinanden med at klare livets strabadser og opgaver. Det har aldrig været en del af den danske polterabend tradition. Find også indholdet til jeres tur med sportsklubben, firmaet eller drenegrøvstur med vennerne her. Fandt du ikke hvad du søgte, kan du måske finde noget spændende på en oversigt over foreninger i Skive HER