Action & Adrenalin

Her finder du bl.a. gokart, stunt, skydning, ATV, miniracing, 5 kamp og andre spændende events. Her har vi også mange typer actioncenter, der tilbyder de fede pakkeløsninger, som måske kan blive en relativt billig polterabend og alligevel fyldt med action events.

Underkategorier

Underkategorier

Find inspiration i underkategorierne til Action & Adrenalin.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Action polterabend på Actioncenter og alle mulige andre steder

Her i kategorien action er der ingen ende på de mange spændende aktiviteter for de actionhungrende. Check dog også kategorierne Adrenalin, Det Sjove og Gøgl & Sport. Det er jo meget forskelligt, hvad man forstår ved en action polterabend. Amerikansk fodbold er jo virkelig et action game med mange taklinger osv. Så for virkelig at finde lige præcis det, du søger, til din action polterabend, er det en rigtig god ide at browse lidt rundt på siden, så du ikke misser at se noget spændende, du slet ikke havde tænkt på i forvejen.

Dette er jo netop ideen med en portal at finde nye ideer til polterabend, som du ikke lige havde inde på nethinden, da du tænkte: Nu planlægger jeg den fedeste action polterabend til min bedste ven Michael. Her på siden er der masser af polterabend inspiration og ideer til herretur teambuilding osv.

Action polterabend ideer

En anden overskrift på denne kategori er polterabend med fart og tempo. Du finder nemlig her gokart, motocross, bokart, amfibie køretøjer og ATV / Quad, 4 hjulscrossere eller firhjulede motorcykler - eller hvad man nu kalder dem. Kært barn har mange navne.

Action polterabend med skydning

På sitet finder du næsten alle former for skydning - også storvildsjagt - fordi vi har skydesimulator på flere actioncenter lokaliteter rundt omkring i landet. På en skydesimulator kan man vælge alle mulige skydescenarier: andejagt, rådyrjagt, afrikansk storvildsjagt, cowboy scener osv. Men ellers er det lerdueskydning, luftriffel skydning og pistol skydning. Mange steder kan også man opleve bueskydning.

Andre action polterabend ideer

Her i action kategorien finder du også Segway, Fangerne på Fortet og miniracing eller slotrace, som nogen kalder det. Om Slotrace er en action aktivitet eller ej er jo nok en smagsag, men der er da fart over feltet selv om personen, der styrer det står stille, mens de små biler farer rundt med rigtig mange kilometer i timen.