Partybus / Eventkørsel / Barbus

Tid
1-10 timer
Deltagere
10 - 50
Pris p.p. (Inkl. moms)
Kontakt os
Mindstepris (Inkl. moms)
4.000 kr.
Sted (Udenfor)
Hele Sjælland
Kontakt Annoncøren

🎉 Partybus til Polterabend på Sjælland! 🚌💃

Skal I planlægge en uforglemmelig polterabend på Sjælland? Så er vores festlige Partybus det perfekte valg! Vi tilbyder en unik oplevelse, hvor I kan kombinere transport og fest på en og samme tid. Vores Partybus er jeres flydende festlokale, der kører jer rundt på Sjælland med stil og masser af sjov!

🎊 Festlig transport: Vores Partybus er den ultimative festvogn! Med sin indbydende og festlige atmosfære, er det den perfekte måde at starte festen på. i kan feste til vores kraftige og velspillende anlæg, et hav af lyseffekter, røgmaskine, bar, køleskab, stripperstang på dansegulvet og mulighed for at tilslutte jeres egen telefon via bluetooth. Der er monteret Lightbooth i bussen, som fanger billeder og sender dem til jeres indtastet telefon nummer. Vores erfarne chauffør sørger for, at I kommer sikkert til og fra jeres aktiviteter uden bekymringer.

🎉 Aktivitet på hjul: Udover at være transportmiddel er vores Partybus også en spændende aktivitet i sig selv! I kan vælge at leje Partybussen i en eller flere timer og fylde dem med sjove og underholdende aktiviteter. Skal I have en quiz, stripper eller bare danse hele vejen? Valget er jeres! Vores Partybus er fleksibel og kan tilpasses præcis til jeres ønsker og behov. Vi garanterer en uforglemmelig oplevelse, hvor festen fortsætter, uanset hvor I er på Sjælland.

🌟 Sjælland rundt: Uanset om I skal til en actionfyldt aktivitet, en lækker middag på en trendy restaurant eller en aften i byen, kan vores Partybus tage jer med overalt på Sjælland. I behøver ikke bekymre jer om parkering
 

🎉💰Partybus Prissætning: Vores Partybus-aktivitet er ikke kun den mest festlige måde at fejre en polterabend på Sjælland, men den er også prisvenlig! 🎈💸

For kun 4000 kr. kan du leje vores Partybus i den første time og få festen i gang. Og hvis du ønsker at forlænge festlighederne, koster hver efterfølgende time kun 1000 kr. Vores startpriser er med udgangspunkt fra København. Skal vi hjælpe med drikkevarer, kan vi også sagtens være behjælpelige.

Men hvad nu hvis I starter eller slutter uden for Københavns område? Intet problem! Vi tilbyder også tomkørsel mod et lille tillæg.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Gallakørsel.dk

Gallakørsel.dk:
Gallakørsel.dk Tlf nr.
52 50 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier