Randers

Polterabend Randers.

Se her alle mulige ideer til polterabend i Randers og omegn. Der er noget til anderledes polterabend både for mænd og for kvinder. Du kan også finde en billig polterabend løsning i Randers ved at bruge Randers Eventcenter, som har pakkeløsning og et utal af sjove polterabend aktiviteter i deres helt specielt flotte center - nok et ad Danmarks mest stemningsfulde.

Vælg kategori

Vis alle
sport
action
dans
kreative
sjove
musik
smag
specialiteter
vand
wellness
transport
udlejning

Andre steder i nærheden af Randers

Alt til sjov Polterabend i Randers og nærmeste byer

Randers kan den byde på forrygende mange sjove, spændende og anderledes aktiviteter til polterabend, selv om Randers er en relativt lille by. Vidste du at der en motocross bane i Randers? Nej vel - men det er der!

En anderledes polterabend er måske at kaste sig ud i at starte med en omgang stomp, som er en af vores nye polterabend aktiviteter i Randers området. Det er virkelig noget, der kan få energien i vejret og så kan drengene eller pigerne for den sags skyld senere udfordre hinanden med at dyste i en omgang Fangerne på Fortet eller tage ud i det nye forrygende center Klatreparken Randers med svævebane og klatring på flere niveauer. Du kan selvfølgelig også lave de mere klassiske ting og enten tage i Randers Eventcenter eller komme til Amerikansk Fodbold, når drengene skal ud og trykke den af til polterabend eller herretur.

Polterabend for kvinder i Randers

Er du til de fysiske aktiviteter er der mulighed for at give den gas på de motoriserede toiletter hos Randers Event også kaldet lokumsræs. De er hyle morsomme og så kan man lave en gang Mega Bordfodbold bag efter og meget andet. Sprit nyt er er et sjovt handyman kursus for kvinder. En kvindelig håndværker har besluttet sig for at selv om en pige skal giftes, betyder det jo ikke at hendes mand er en handyman, så hvorfor ikke gøre sig selv til handywoman? Hun har derfor lavet nogle sjove handywoman opgaver med certifikat til bruden, når hun sammen med gruppen har udført alle opgaverne. Til de mere traditionelle polterabend aktiviteter for piger er selvfølgelig dans. Den skønne afrikaner Jesse, som er lokaliseret i Århus kommer også gerne en tur forbi Randers og laver afrikansk dans. Han er en energibombe og virkelig skøn danser. Desuden er der Poledance - virkelig en udfordring, for det er ikke stripper stangdans, man laver der. Det er mere akrobatisk og kræver både stærke arme og ben. Det får man godt nok respekt for, når man lige har fået prøvet det en gang. Hvis der er mange gravide i pige polterabendgruppe, kan de jo også tage en tur i skønne Randers regnskov.

Den finder du godt nok ikke i annoncerne, men se alt om Randers Regnskov HER. Polterabend for gravide i Randers området byder også på mange slags homeparty, hvis de helst vil blive hjemme og hygge der. Man hyrer så vores aktør til at lave chokoladesmagning, med nogle af de bedste typer chokolade til kræsne smagsløg. Der er også wellness homeparty, hvor alle får lækkert parafinbad til hænder og fødder. Eller hvad med et totalt muntert dildoparty, hvor folk bliver flade af grin over de rappe bemærkninger, der uværligt flyver gennem luften til sådan et party. Lige svigermor skal så nok ikke være en del af gruppen:) Lej dertil en udespa, hvor I kan sidde og hygge med bobler og lækre snacks til. I kan også få et kursus i Cup Cakes.

Polterabend ideer til mænd i Randers

Hvad med en hylende grinagtig tur på grøntsværen i de berømte bumperballs som blev bragt til landet af Funballz. De originale bolde, som de selvfølgelig selv bruger og producerer hedder Bumperz. Her spiller man fodbold inde i nogle gennemsigtige plastikbolde, der dækker kroppne, så kun benene er fri til at løbe. Med dem på kan man brage ind i hinanden og vælte rundt uden at slå sig. Det er det morsommeste der er kommet til som selvudført underholdning, siden Sumobrydning og Lokumsræs dukkede op for en del år siden. En billig polterabend i Randers er en pakkeløsning hos Randers Event med Rodeotyr, Sumobrydning, Mega Bordfodbold /Human Table Football, Lokumsræs  osv. Inspiration til polterabend og herretur i Randers finder du masser af her og også den sjove eller anderledes polterabend kan snilt afvikles i Randers med succes.