Kolding

Polterabend Kolding

Se her alle de aktiviteter og ideer vi har til polterabend i Kolding. Du kan finde alt fra afrikansk dans til fodboldgolf og de sjove bumper balls eller bubble fodbold som nogen kalder det og selvfølgelig klassikeren til action polterabend: Gokart men så skal I lige køre til Fredericia, for Kolding Gokart er flyttet til Fredericia, men jo virkelig værd at køre lidt efter.

Vælg kategori

Vis alle
sport
action
dans
kreative
sjove
musik
smag
specialiteter
vand
wellness
transport
udlejning
byturen

Andre steder i nærheden af Kolding

Aktiviteter til polterabend i Kolding og nærmeste omegn.

Her på siden finder du en makeup artist i Kolding, som laver hyggelige makeup kurser eller en makeover af bruden. Hun kommer gerne hjem til jer og afholder jeres event.

Øvrige aktiviteter til polterabend for kvinder i Kolding

Til kvinderne finder du her på siden bl.a. en makeup artist i Kolding, som laver hyggelige makeup kurser eller en makeover af bruden. Hun kommer gerne hjem til jer og afholder jeres event. Der er også poledance, dildoparty og hele striben af gags og CD indspilning hos Fun & Action. I selve Kolding by er der også mulighed for professionelt fotoshoot med f.eks at få lavet en kalender, med billder af bruden i forskelligt tøj, der passer til årstiden. Det er meget sjovt og et super minde - meget bedre end de 100 halvgode mobil billeder vi nu alle selv laver. Rigtig fedt f.eks at kombinere Makeup artist og professionel fotografering.

Aktiviteter til polterabend i Kolding for mænd

Til herretur og polterabend grupper findes der her på siden både Motocross,  Gokart og og snart igen Slotrace til de fartglade - på flere planer, paintball og fodboldgolf m.m. Til de vilde er der mulighed for at få et minikursus i stunt med fingeret slagsmål og skudscene med teaterblod, drama og hele svineriet. Der er også et sted som simpelt hen hedder Kolding Fodboldgolf. På eventcenteret ved Heinsvig ikke for langt fra Kolding er der mulighed for at tilbringe det meste af dagen med en pakkeløsning, hvor der kan vælges mellem Lasergames, Rodeotyr, Mega Bordfodbold, Lokumsræs med mere. Lokumsræs er bare en af de virkelig morsomme nyere opfindelser indenfor oplevelses/event verdenen. Det er motoriserede toiletter, hvor man sidder på låget og kan styre med en styrestang og så ræser man afsted.Se chefen ræse om kap med medarbejderne med en Poul Nyrup agtig sikkerhedshjelm på hovedet. Selv den største stivstikker kommer her til at trække på smilebåndet. Man kan komme ud og spille bumper ball / Bumper Fodbold /Bubble Soccer eller de sjove Waterballs, hvor man går på vandet i nogle kæmpe gennemsigtige plastikbolde.

Polterabend aktiviteter i Trekantsområdet Vejle og Fredericia tæt på Kolding.

Som noget nyt har vi fået Paintball Premium i Fredericia, som jo hører til i Trekantsområdet. I Vejle er der også kommet noget helt specielt: Vejle Devils. Hvad er nu det? Jo, det er et sted, hvor man laver kørestolsbasket. Det er ikke helt nemt og meget sjovt at skulle ræse kørestolen og stadig håndtere en bold. Go for it - nyt og anderledes.

Book en fisketur tæt på Kolding

Som noget ret nyt, kan man nu også booke en spændende fisketur. Kan du ikke finde rundt på deres hjemmeside, så ring endelig til dem. De kender rigtig mange der arrangerer fisketure og de får hele tiden nye aktører. Dette er måske ikke det mest populære polterabend hit, men det vil være virkelig sjovt velegnet til firmature, fordi man får nogle fisk med hjem, der skal kokkereres og spises. Det vil være en oplevelse et firma kan skabe virkelig nye relationer mellem medarbejderne med.