Horsens

Polterabend i Horsens

Her finder du ideer til polterabend i Horsens og indenfor en radius af 50 km fra Horsens by. Find alt fra poledance til paintball.

Vælg kategori

Vis alle
sport
action
dans
kreative
sjove
musik
smag
specialiteter
vand
wellness
transport
udlejning
byturen

Andre steder i nærheden af Horsens

Polterabend Horsens

Polterabend inspiration og ideer til polterabend.Find inspiration til at af holde en super action polterabend i Horsens og omegn. Hvornår har du sidst kørt segway? Nå, det lavede du på din sidste polterabend i Horsens, men så har du måske ikke prøvet de ultra morsomme bumperz, eller bumper ball, bubble fodbold som nogen kalder det? Det kan jeg i hvert fald virkelig anbefale til alle dem, der både er til noget meget fysisk og morskab til man vitterlig er flad af grin. Se videoen i Bumperz annoncen - og du er overbevist om at det er mega sjovt og fysisk udfordrende. Har en gruppe polterabend piger i Horsens til en griner over et dildo homeparty, leder de ikke forgæves. Er man til wellness hjemme før man tager på aktiviteter i Horsens, kan man leje et udendørs spabad og starte dagen med drinks i spabadet hjemme på plænen og hyre nogen til et wellness homeparty.

Polterabend i Horsens eventcenter evt. med pakkeløsning

Horsens Eventcenter tilbyder en lang stribe polterabend aktiviteter lige fra Lokumsræs, Bumperball, Sumofodbold, Gladiatorkamp, Bungeebasket, Bungeefodbold til Rodeotyr/Rodeodildo m.m. Her kan man selv skrue sin polterabend løsning sammen eller man kan vælge bare at købe én aktivitet. Men en billig polterabend i Horsens er måske pakkeløsningen her, men der er selvfølgelig masser af andre muligheder i området omkring Horsens.

Andre ideer til polterabend i Horsens:

Bumperz er en af de andre nyere fænomener i underholdningsbranchen. Det er hyle morsomt og kombinerer det sjove med at bruge kroppen på nye udfordrende måder. Nå drenge - tag så chancen og få en mega griner til en time i poledance. Det er mega hårdt og noget helt andet akrobatisk dans, end det de fleste mænd forbinder med poledance: nemlig lidt vrikken i hofterne ved en stripperstang eller svæven rundt på tæerne. Men sådan er det ikke. Poledance kræver især armkræfter og også stærke ben. Prøv det og få sved på panden!!! Det er selvfølgelig også sjovt for piger - kan kun anbefales. Fangerne på Fortet er en helt tredie polterabend oplevelse, som også kan komme til Horsens. De opererer i hele landet og man kan aftale nogen af de opgaver der skal udfordres i. Nu er stomp også kommet til Horsens. Stomp er en af de nye mange sjove polterabend aktiviter. Stomp er det, hvor man spiller rytmer på alle mulige ting, som ikke regnes for instrumenter. Det er total op energi og også genialt som icebreaker til firma arrangementer osv. Resten af dagen trommer folk ofte videre på alt der kan give lyd - og hvad kan ikke det bortset fra flødeboller?

Polterabend i Horsens for piger

Eller hvad med at bestille en chokoladesmagning? Det er den nyeste mulighed for en anderledes polterabend aktivitet i Horsens. Vi leder efter nogen til at lave Flødebollekursus, men har ikke fundet det endnu. Til gengæld kan den brud, som ikke lige skal giftes med en herlig handyman selv komme på en handywoman workshop og lære at svinge en boremaskine m.m. og hun får et fint lyserødt værksøjssæt.  Genialt fundet på af en kvindelig håndværker og dem er der jo ikke så mange af.

Polterabend for gravide.

Vi har selvfølgelig også noget til ganen. Så hvis der er mange gravide eller piger med babies til jeres polterabend, så kan I booke én til at komme hjem til jer og lære jer at lave cupcakes. Så kan der ammes i baggrunden, mens nogen sørger for bageriet. En virkelig hyggelig måde at holde polterabend på, hvis det er for besværligt at rende byen tynd og lave starbaserende aktiviteter. Lav kagerne og få en til at komme ud og lave et dildoparty bag efter, mens i spiser kagerne. Så skulle I have kræfter til at lave en enkelt ting ude i byen, selv om alle så måske ikke er med der. For år tilbage var det almindeligt især for fyrene at polterabend var en drille ting, hvor gommen skulle udsættes for ubehageligheder, men det er nu heldigvis old school. Nu vil folk have kvalitetstid og ud og opleve noget, som er sjovt og udfordrende for alle, så polterabend bliver noget brud og gom ser tilbage på som en overfed dag med vennerne. Pressen vil selvfølgelig stadig helst skrive om tåbeligheder og en polterabend som er gået galt på den ene eller den anden måde. Det tror de sælger flest aviser, men dem om det.