Vejle

Polterabend Vejle og indenfor en radius af ca 50 km. Masser af fede polterabend aktiviteter fra poledance til bumperballs og actionprægede events.

Vælg kategori

Vis alle
sport
action
dans
kreative
sjove
musik
smag
specialiteter
vand
wellness
transport
udlejning
byturen

Andre steder i nærheden af Vejle

Polterabend Vejle og Trekantsområdet

Hvad skal man dog lave til polterabend i Vejle? Her på siden kan du finde inspiration til både pige polterabend og herre polterabend. Du kan både finde bumperz, de mega sjove bolde man tager på overkroppen før man går på fodboldbanen og derefter går det løs med at brage ind i hinanden og tumle rundt på grønsværen uden at man kommer til skade. I Kolding er der en makeup artist, som man godt kan få til at komme til Vejle til en polterabend gruppe. Hun kan lave et makeup kursus eller en makeover på bruden. I Hegnsvig ikke så langt fra Vejle er der et eventcenter som både har Mega Bordfodbold, CD indspilning, Lasergame og meget mere. Det er stadig en Vejle polterabend, da afstanden ikke kan skræmme en jyde, som jo er vant til at skulle køre lidt for at komme til tingene. En mega griner for pigerne er at booke et dildoparty hjemme som opstart, før det går løs ude i terrænet med lasergames eller til Poledance i et lækkert dansestudie i Vejle. Der er desværre ingen Paintballbane i Vejle, men paintball til polterabend Fredericia er ikke længere væk, end at det er værd at køre efter, hvis en polterabend Vejle gruppe absolut vil spille paintball. Paintball er jo stadig en hit aktivitet, så det fikser Paintball Premium i Fredericia for jer. Men hvad med at prøve noget helt nyt? Waterballs er en af de nye spændende aktiviteter, hvor man skal holde ballancen inde i en kæmpe gennemsigtig plastik bold. Når man går inde i den kan man få bolden til at rulle hen over vandet, når man går inde i den. Det er absolut i den sjove afdeling, for folk ruller rundt. Det er ikke let i starten at holde balancen.

Stuntman til polterabend i Vejle

Polterabend Vejle kan også byde på booking af en stuntman, som kommer og holder et kursus for jer lige der, hvor I er.  Der kan I lære at lave fingerede slagsmål, som man dog ikke skal briliere med ude på de små timer i nattelivet. Nogen kunne jo tro det var alvor og begynde at blande sig. Men det fortæller instruktøren om, så I ikke ender med en røvfuld til jeres polterabend i Vejle. Han kan også lave fingeret skydning af brud eller gom, så teaterblodet flyder og fede billeder kan tages.