Holstebro

Polterabend Holstebro

Find en stribe fede aktiviteter til polterabend for piger og polterabend for mænd i Holstebro og nærmeste omegn.

Vælg kategori

Vis alle
sport
action
dans
kreative
sjove
musik
smag
specialiteter
wellness
transport
udlejning

Andre steder i nærheden af Holstebro

Polterabend Holstebro og nærmeste byer

Der er selvfølgelig mange muligheder for at arrangere en unik polterabend i Holstebro. Måske skal man ud i at leje nogle af aktiviteterne og selv kunne lægge lokale eller terræn til. Mange af aktiviteterne kan selvfølgelig også bruges til herretur, blå mandag arrangementer og div. firmaarrangementer, personaledage osv. Polterabend events for enhver smag. For at få lavet en polterabend med success er det vigtigt at tænke på, hvad vil hovedpersonen virkelig gerne opleve. Er han/hun til de store fysiske strabadser eller mere til de sjove eller hygge orienterede ting? Vælg også noget som resten af selskabet har lyst til og synes er sjovt. Det er jo dem der betaler, så det skal være rigtig godt for alle - så vidt muligt.

Polterabend for mænd i Holstebro og omegn

Er der en grusgrav i nærheden eller en god mark, hvor de kan få lov til at køre kan man leje nogle motocross cykler og køre ræs mod hinanden.  Går man efter pakkeløsning og et super eventcenter skal man nok til Ulfborg, hvor de har fodboldgolf, lasergame, crazy electro ball (stødbånd), crazy promille ball, skydesimulator og fodboldpool. Der er selvfølgelig også flere steder i omegnen, hvor man kan spille det populære fodboldgolf. Du kan leje nogle af de sjove segway - det er også altid en sikker polterabend success ting både for pigerne og drengene. Skal det være virkelig vildt, skal I lige køre til Lemvig. Her finder I nok Danmarks eneste bane med 6x6 amfibiekøretøjer. Det er terrængående køretøjer som trækker på alle hjul og de kan køre både på land og til vands. De har også enestående 10.000m2 store paintball baner med originale bunkers fra krigens tid m.m. Desuden har de rapelling, svævebane, bueskydning og klatring. WOW for et tilbud med masser af udfordringer - jo både til piger og drenge. Der er også et firma som arrangerer Fangerne på Fortet alle mulige steder og der er også fede steder at lave det i Holstebro og omegn.

Polterabend for piger i Holstebro

Nå, piger - Holstebro er langt fremme i skoene for nu er der også Poledance, selv om det også er for mænd, da det virkelig er en udfordring for arm og benmuskler og der har mændene jo en naturlig fordel. Men der er mange flere muligheder. Vælg f.eks. et Croquis kursus - det er både sjovt og hyggeligt og med en mandlig croquismodel. Eller hvad med mega grineren og bestil et dildoparty!!! Eller for de mindre udadvendte og frække er der mulighed for et wellness homeparty.

Polterabend i Holstebro med noget godt til smagsløgene

Til folk med interesse for mad er der både Chokoladesmagning, hvor de kommer med et udvalg af nogle af de bedste typer chokolade, lavet af de bedste cacaobønner i verden. I kan også vælge at få et Cup Cake kursus, Flødebolle kursus, hvor I bag efter kan smovse i de søde sager eller man kan hyre en Sushi kok til et kursus eller til at komme hjem og lave hele middagen til jer hjemme i jeres eget køkken. Check også lokalavisen om de har nogle spænde oplevelser til polterabendpublikummet HER Endelig har Dagbladet Holstebro/Struer noget spændende klik HER