Esbjerg

Polterabend i Esbjerg

Find ideer til polterabend i Esbjerg og nærmeste omegn her. Vi har de fleste mest brugte polterabend aktiviteter, men også Poledance og dildoparty et stuntkursus, træklatring og motocross udlejning.

Vælg kategori

Vis alle
sport
action
dans
kreative
sjove
musik
smag
specialiteter
vand
wellness
transport
udlejning

Polterabend i Esbjerg og omegn.

Skal man holde polterabend i Esbjerg er man jo selvfølgelig nød til at flytte sig lidt udenfor bymuren, hvis man vil have et størrre udvalg af polterabend aktiviteter at vælge imellem. Lige i selve byen er dog Poledance, Bumperz, waterballs og flere andre aktiviteter

Hold polterabend i Esbjerg og få polterabend aktiviteterne til at komme hjem til jer:

Hvad kan I få hjem i jeres egen baghave eller til naboens mark, hvis I må fræse rundt på motocrossere eller mountains bikes der? Ja, det kan I nemlig f.eks leje motocrossere. I kan også leje udstyret til Discgolf, sumodragter eller  Lej en Udespa og sid i spaen med champagne og nyd venner kæmpe sig sit en mega svedetur i sumobrydningsdragterne, som er temmelig tunge. Også vores stuntmand kommer hjem i jeres baghave og laver et kursus i stunt for jer - lige der, hvor I ønsker det, hvis pladsen ellers er egnet. Det snakker I selvfølgelig lige igennem ved aftalen og clearer, at det I vil lave nu også kan foregå på det udvalgte sted. Også hej til jer piger, som er friske på et foredrag om og demo af forskelligt sexlegetøj hjemme i stuen. Det er en mega griner at holde et uforpligtende dildoparty. Til aftensmaden, hvis I har råd, så hyr en sushikok til at komme hjem til jer og lære jer selv at lave shushi maden eller I kan også vælge bare se kokken lave det til jer.

Polterabend nær Esbjerg for mænd

Book vores stuntmand til at lave et mini stuntkursus / workshop for jer. Han er super pædagogisk med lærerbaggrund og har skrevet en bog om stunt. Han instruerer f.eks. i fingerede slagsmål, men det er ikke noget man lige skal gå ud i byens natteliv og demonstrere. Hvorfor ikke? Nej, fordi nogen måske tror, det er et seriøst slagsmål og blander sig. Det kan jo give et par øretæver man ikke lige havde set komme, så man skal tænke sig om, hvor man demonstrere sine nye stunt kompetencer Kør gokart hos Skærbæk Gokart eller tag til Hejnsvig hvor der ligger et super Eventcenter Fun & Action. De har hele spekteret med mega bordfodbold, bueskydning, Rodeotyr i flere udgaver, Laser Game, Sumobrydning, CD indspilning m.m. Har du ideer til polterabend i Esbjerg, som vi ikke har på siden, så skriv endelig til os. Vi vil rigtig gerne præsentere dine aktiviteter for vores mange besøgende.

Polterabend for piger i Esbjerg

Den nyeste inspiration til polterabend for kvinder i Esbjerg er Afrikansk Dans med Kid, som er lokaliseret i Kolding, men han kommer gerne en tur på tværs af Jylland til Esbjerg. Han er afrikaner som kom til Danmark for mange år siden. Han er en super underviser med en masse erfaring i at undervise alle mulige forskellige grupper af mennesker til firma arrangementer, polterabend og på institutioner. Han er både musiker og danser og har også bandet til jeres næste fest, hvis der skal trykkes på danseknappen til inciterende rytmer. Han lider ikke af "African Time syndromet" og er top ansvarlig og kommer til aftalt tid med sit skønne smil og op energi. Det er for mange til pige polterabend et must med en times dans af en eller anden slags og mange synes også det er mega fedt at få en mandlig croquismodel ud til en session med croquis tegning. Det er både hygge og man lærer også noget om at tegne. For de flestes vedkommende bliver de overraskede over, at de faktisk kan slå en streg på papir, der ligner noget. Det handler nemlig i høj grad om at kunne se på den rigtige måde. Ser man med en tegners øjne/måde at se på, bliver det meget nemmere at tegne noget, der ligner.