Partybus & Limousinekørsel

Smarte måder at komme fra A til B. Husk også at bruden eller gommen skal afleveres på sin bopæl i god behold, når polterabend festen er forbi. Lige en detalje som nemt kan glemmes, mens bølgerne går højt.

Underkategorier

Underkategorier

Find inspiration i underkategorierne til Partybus & Limousinekørsel .

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Partybus og Limousinekørsel

En polterabend foregår ofte ikke kun ét sted. I skal for eksempel til og fra aktiviteter – og til allersidst skal I selvfølgelig helt hjem. En polterabend er jo en festlig begivenhed, og derfor skal bruden eller gommen selvfølgelig også transporteres rundt med stil. Det kan I blandt andet sørge for sker ved at hyre en partybus eller en limousine. Vi har et stort udbud af forskellige transportmuligheder rundt omkring i hele landet. Se gerne vores store udbud og kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Se vores store udbud af forskellige transportformer

Vi har lige præcis den transportform, som I skal bruge til polterabenden.

Hvis I er en stor gruppe, som er ude på fest og ballade, skal I helt klart kigge på vores udbud af partybusser. En partybus er en bus, hvor I kan feste godt i gennem. Der vil være mulighed for at danse i bussen, men der er selvfølgelig også gode siddemuligheder. Der er lækre musikanlæg, hvor I selv kan sætte jeres egen playliste på. For at gøre det ekstra festligt vil der ofte også være diskolys og røg.

Hvis polterabenden skal afholdes med ekstra stil, skal I da overveje en limousine. Det er selvfølgelig også muligt at drikke i limousinen, mens I bliver kørt fra sted til sted.

Hvis transportformen ikke er så vigtigt for jer, og I ikke skal særlig langt, skal I prøve vores cykeltaxa. Det er selvfølgelig ikke bare en cykeltaxa. I stedet er det en såkaldt partybike, som naturligvis også har en indbygget minibar. Vores partybike skal ikke ses som en transportform i sig selv, men nærmere et festligt indslag. Vi anbefaler ikke, at I bruger mere end 1,5 time på den. På 1,5 time kan I til gengæld også nå vidt omkring, samt få drukket en del genstande. I kan vælge selv at medbringe alkohol eller tilkøbe det for en fast pris.

Er I en stor gruppe? Så skal I overveje at leje en bus

Lød partybussen som noget for jer? Vi har mange forskellige partybusser at vælge i mellem.

Der er naturligvis den helt normale partybus, som blev beskrevet ovenover. Hvis polterabenden bliver afholdt om sommeren, er det muligt at leje en open top partybus. Den minder egentligt meget om en studentervogn. Der er selvfølgelig også et godt musikanlæg her. Medbring bare jeres egne drikkevarer.

Skal der i stedet være lidt mere fokus på luksus end druk og fest? Så overvej i stedet at leje en VIP bus. En VIP bus er på mange måder bare en ekstra stor limousine. Der vil være lækre siddepladser, så der er god mulighed for at nyde et godt glas champagne eller lignende.

Det gode ved sådanne partybusser er selvfølgelig, at der er plads til rigtig mange mennesker. Så hvis I er en stor gruppe af mennesker, som skal til en masse forskellige destinationer og gerne vil feste imens, bør I virkelig leje en bus.

Ved at leje en bus slipper I for rigtig meget stress. Bussen kan lejes i forskellige tidsrum, og I skal bare give besked om de forskellige steder, I skal hen og hvornår I skal ankomme til de pågældende steder. Så er I klar til et brag af en fest. Det bliver en oplevelse, som I sent glemmer!

Vores udvalg af busser varierer afhængig af hvor i landet, I befinder jer.

Hvad koster det?

Prisen på partybusser, limousiner og andre former for transport varierer meget.

Det kommer for eksempel meget an på, hvor lang tid I vil leje den. Ofte vil der være en mindstepris. Prisen vil sandsynligvis også afhænge af, hvor lang jeres rute er, da benzin selvfølgelig også koster noget.

Generelt set er prisen per person dog ret lav. Det kan især godt svare sig for jer, hvis I er en stor gruppe. Så behøver I heller ikke bøvle med at finde transport til alle, og at nogle skal forblive ædru, så de kan køre. Udfyld formularen på vores hjemmeside for at få et uforpligtende tilbud. Vi har transportmuligheder i hele Danmark.

Langt de fleste steder skal I selv medbringe alkohol og mad. Det betyder også, at I helt selv kan styre, hvor meget turen skal ende med at koste. Det kan godt være rart for jer, da I så kan opkræve betaling fra de forskellige deltagere i god tid.

Hvor går turen hen?

Når I lejer en bus eller limousine, skal I selvfølgelig også have nogle forskellige destinationer. Det kan for eksempel være forskellige festlige aktiviteter. På vores hjemmeside kan I set et stort udbud af forskellige polterabend aktiviteter. Det kan være alt fra wellness aktiviteter som spa til action fyldte aktiviteter som paintball. Så hvis I mangler polterabend idéer, bør I helt klart tjekke vores udvalg. Vi vil meget gerne hjælpe jer med eventuelle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.