Wellness

Aktiviteter til polterabend for hende der elsker forkælelse. Polterabend for piger med sans for velvære og wellness.

Velvære oplevelser er altid populært. Her kan findes makeup artist, massage og ansigtsbehandling mm. Giv bruden eller gommen en lækker wellness polterabend på dagen eller vælg noget, hvor alle kan deltage, så det bliver en fællesoplevelse for alle.

Underkategorier

Underkategorier

Find inspiration i underkategorierne til Wellness.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Wellness polterabend

Her i denne kategori finder du mest ideer til polterabend for hende, polterabend for piger og polterabend for gravide. I dag er der dog også den metrosexuelle mand eller bøsser, som også går efter wellness oplevelser. Så polterabend for bøsser - check også lige denne kategori. Det er dog en fejl at tro, at polterabend for kvinder kun handler om Tarotlæsning, dans og wellness. Pigerne står får 30 %af polterabends på en skydebane nær København. Så er du på udkig efter ideer til polterabend for hende, så tænk over hvilken person, din veninde er. Er hun til action polterabend eller wellness polterabend, med hygge i en fiskespa og fodmassage.

Wellness København

Under wellness København finder du muligheder fra et tantra foredrag, som kan ændre dit liv for bestandig, til Indiansk svedehytte eller besøg på en rigtig badeanstalt på Nørrebro, hvor man kan ligge i badekar på stribe med drinks og hygge sig, før man går i saunaen. Viden om tantra er en fantastisk viden, som kan holde ens sexliv spændende hele livet og giver mange skønne sexuelle oplevelser, som ændrer hele ens energiniveau. Det opnås selvfølgelig ikke ved at lytte til et foredrag, men det giver måske den indsigt, som gør at man forfølger dette og tilegner sig de færdigheder, der skal til for at opnå et optimalt sexliv og hvem ønsker sig ikke det???

Wellness kan være så meget. Hvorfor ikke prøve at sidde en hel gruppe af veninder eller et polterabend selskab i en indiansk svedehytte og mærke, hvad der sker. Svedehytte oplevelsen er wellness på højt plan, hvis man kan klare varmen. Her bliver man ikke rystet sammen men smeltet sammen, inden man tager det kolde sus. Dette sted ligger tæt på Amager Strand, så det kan kombineres med picknick på stranden og bad i havet.

Wellness Nordsjælland

I wellness Nordsjælland har vi i Hillerød mulighed for at opleve fælles ansigtsbehandling hvor hele selskabet renser ansigt lægger, en muddermaske, renser af og bruden bliver sminket.

Wellness Fyn /Wellness Odense

I wellness Fyn har vi til polterabend for hende selvfølgelig makeup skolen i Odense, som både laver makeover sessions og fotoshoot af bruden og veninderne i forskellige kostumer. Men vi har også to, der tilbyder massage og ansigtbehandlinger m.m. Den ene kører mest i de lækre Nuskin produkter, mens den anden har både japansk lifting, hotstone massage, kropspeeling m.m.

Wellness Nordjylland / Wellness Aalborg

Under wellness Aalborg har vi en autoriseret fodterapeut Aalborg, som foruden alle aktiviteterne i sin klinik også laver homeparty, hvor hun laver wellness for hænder og fødder med paraffinbad og lækre cremer. Her vi på vej med en fiskespa med garra rufa fisk.

Wellness Århus

Wellness Århus hører under wellness Midtjylland og i Århus har vi en lækker klinik, som tilbyder fiskespa Århus, men klinikken har også hotstone massage, ansigtsbehandling, voksbehandlinger m.m. Dette er måske en god ide som polterabend for gravide, hvis bruden eller mange i gruppen er gravide.

Der er også mulighed for at leje en udespa, hvis man vil starte sin polterabend med drinks og spa oplevelsen hjemme hos sig selv i haven.

Vi har også en makeup artist i wellness Århus, som kan levere alt fra den super flotte sminkning af bruden, fantastisk bodypaint over specialeffects med sår og bylder, men så er vi måske lige kommet lidt langt fra wellness oplevelsen med makeup artistens special effects færdigheder.

Wellness Midtjylland

Som sagt har vi en del wellness aktiviteter i Århus, men i wellness Midtjylland har vi også homeparty med ansigtsbehandling med en aktør, som har sin hjembase i Lemvig. Så hun kommer ud til jer og laver en session, som involverer hele gruppen og da man er på home territory, kan I snakke og grine så højt i vil uden at genere andre.

 Wellness Sønderjylland / Wellness Kolding

I wellness Sønderjylland har vi desværre foreløbig kun en makup artist som tilbud for Kolding wellness. Susan kan lave et makeup kursus eller en makeover af bruden, så hun tager sig ud på smukkeste vis hele dagen. Med vejledningen lærer bruden også noget om den flotteste sminkning af netop hendes ansigt.

Vi arbejder løbende på at finde flere rigtig gode polterabend wellness oplevelser til de mange besøgende på vores side. Især er vi lige nu opsøgende på at finde fiskespa med doktorfisk eller garra rufa fisk, da mange pigegrupper gerne vil have denne oplevelse. Det er en fælles oplevelse, hvor de kan sidde med fødderne i karrene og hyggesnakke og nyde lækre drinks samtidig.

Derfor kan fiskespa oplevelsen også gøre det til en billig polterabend for kvinder fordi, de mange steder måsidde og hygge spise en sandwich samtidig, som de selv har taget med i madkurvene.

Sidder alle med muddermasker, kan man ikke snakke samtidig, fordi ansigtet er"låst" i masken og man kan mærke den mindste bevægelse i ansigtsmusklerne.