Århus

Find her aktiviteterne til en billig polterabend i Århus eller til den mere eksklusive polterabend. Scroll ned og se den lange række af polterabend aktiviteter for enhver lyst og smag.  Mange muligheder for action polterabend med spænding, fart og tempo, men også skønne tilbud til en traditionel pige polterabend med dans, wellness oplevelser osv.

Vælg kategori

Vis alle
escaperoom
sport
action
dans
kreative
sjove
musik
smag
specialiteter
vand
wellness
udlejning
byturen

Andre steder i nærheden af Århus

Aktiviteter til polterabend i Århus

Skal du planlægge en polterabend i Århus er der uendelig mange muligheder uanset om det er en polterabend for piger eller polterabend for mænd eller bare en almindelig herretur du skal på i Århus. En af de nyeste Århus polterabend aktiviteter er et Live Escapegame sted med flere spændende rum, hvor det handler om at slippe ud i tide. Århus har alt fra en tur i bokseringen til en tur på minigolfbane med udsigt over byen. Aktiviteterne kan selvfølgelig også bruges til firmaevents, personaledag, Julefrokost Århus osv.

Polterabend for mænd i Århus

Til action polterabend har vi actioncenter Århus flere steder i og lige omkring Århus by. Her findes aktiviterne paintball, lasergame, svævebane, high roping, klatring, ATV kørsel, gokart og meget mere Af de mere hårdslående sportsgrene og fysisk udfordrende polterabend aktiviteter byder Århus også på noget så vildt sjældent som det indianske spil, Lacrosse. Spillet Lacrosse er i hårdhed helt på linie med og minder om både Ishockey og Amerikansk fodbold, som vi selvfølgelig også har. Disse hårde mandespil er et super supliment til krigsspillene, hardball, paintball osv fordi man her er i fysisk kontakt, tackler hinanden direkte og samtidig skal samarbejde for at vinde.

Pige polterabend i Århus

Piger, kvinder og gravid polterabend planlæggere - fortvivl ikke. Til polterabend for gravide er der flere hyggelige homeparty Århus aktiviteter. Det er wellness med sminkekursus eller lækre fodbade og få virkelig underholdende vigtig viden/foredrag om pasning af vores skønne fødder, som skal bære os HELE vejen gennem livet. For dem med den søde tand er der cupcake kursus og for de mere lystige er der cocktail kursus. Nå, men ikke alle er jo gravide til polterabend, så der er fed afrikansk dans, poledance og f.eks. sup board på vandet. Nyt er også det lækre vildmarksbad, hvor man kan sidde i karret med sine drinks og kigge ud over havneområdet. Det foregår i det hyggelige surfmiljø eller man kan leje vildmarksbadet og lave det hjemme i haven eller på stranden et sted. Århus har også en hyggelig fiskespa med de berømte doktorfisk eller Garra Rufa fisk, som nipper alt gammel hud af fødderne, mens I sidder med fødderne i karret, nyder en drink og hyggesnakker. For de kreative er der mulighed for at prøve både glaspustning og glasfusning. Det sidste er mere en gruppeaktivitet, fordi alle polterabend deltagerne bidrager med et lille afsnit af et fælles fad. Til glaspustning er det som regel kun brud eller gom, der når at puste. Unik polterabend i Århus er at være guldsmed for en dag muligheden. Prøv at arbejde i et rigtig guldsmedeværksted og lavet unikt smykke. Nu skal vi jo heller ikke lige glemme at mange piger også vælger det der traditionelt regnes for mandeaktiviteter. Helt unikt i Århus har en smart, dygtig håndværkerpige lavet et koncept med lige at lære et par håndværksmæssige ting, så bruden ikke altid skal bede sin mand hjælpe, bare fordi der skal sættes en hylde op og bores lidt med boremaskine. Hun udsteder "Handywoman certifikater".

Sjov polterabend i Århus

Ikke alle er ens og ønsker action på højt plan. Nogle er mere til det gakkede og sjove eller anderledes. De skal heller ikke lede forgæves hos os. I den sjove genre byder eventcentre nær Århus på de klassiske sjove polterabend aktiviteter som bumper balls, gladiatorkamp, sumobrydning, mega bordfodbold og fodboldgolf m.m. Det er selvfølgelig også muligt at finde f.eks segwaykørsel, som er en mega fed svævende oplevelse.

Firma arrangementer / teambuilding i Århus

Blad hele kategorien igennem - det tager 5 minutter og find de aktiviteter, der passer til din firmafest, teambuilding eller personaledag.

Herretur i Århus

Check alle action og adrenalin aktiviteterne. Check også specialiteter og hvad der foregår på vandet. Vi har bl.a. fået supsurf, som er en af de nye populære vand aktiviteter, hvor man står på et surfbrædt og padler sig frem. Polterabend.dk

Velkommen til Danmarks første og fedeste polterabend portal. Vi vil her fortælle om de fantastiske muligheder polterabend Århus har. I vores landsdel Midtjylland  kan du finde polterabend Århus, Polterabend Randers, Polterabend Silkeborg og flere andre af de større byer i midtjyllands området.

Trods finanskrisen er der stadig mange der bliver gift, og det er obligatorisk at vennerne arrangerer en super dag for brud eller gom. For Polterabend Århus folkene er der rig mulighed for at lave en pakkeløsning hos f.eks. de mange eventcentre der har det hele. Her er de velkendte aktiviteter som paintball, lasergames og sumobrydning. Man kan også teste en af de andre aktiviteter af som f.eks. bungee basket, megadart, mega bordfodbold.

Polterabend i Århus byder også på kreative ting og specialiteter alla glaspustning, croquis tegning, kostumer udlejning, latter event og utrolige mange andre fede aktiviteter. Lige nu ses der faktisk en mindre tendens at Polterabend Københavner folkene tar til Polterabend Århus området for at holde den festlige dag i uvante og spændende omgivelser. Hvis man skal videre ud i nattelivet i Århus, er det måske sjovt for gom eller brud at de kan slå sig rigtig løs uden at løbe ind i nogle man kender.

Vi har gennem tiderne hørt meget godt om grupper der har været til afrikansk dans, da det er noget der har været på Polterabend Århus delen af hjemmesiden i mange år. Der er flere forskellige instruktører og vælge imellem og det skulle virkelig ryste gruppe sammen at lave noget fælles, som alle kan være med til.

Er I mere til at det skal foregå på vandet, kan Polterabend Århus også tilbyde nogle fede vandaktiviteter. Det nyeste skud på stammen er firmaet Funballz´s monster hit der hedder Longz. Kom ud og gå på vandet med dine venner. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke tricks I kan lave.

5 forslag til polterabend i Århus

  1. Go kart racing: Hvis du og dine venner er sportsglade, kan et besøg på et go kart stadion være en sjov og udfordrende aktivitet. Du kan konkurrere mod hinanden og se, hvem der kan køre hurtigst og mest præcist.

  2. Escape room: Et escape room er en sjov og intens aktivitet, hvor du og dine venner skal samarbejde for at løse en række gåder og finde vej ud af et låst rum. Dette kan være en god måde at udfordre jer selv og styrke jeres teamwork.

  3. Paintball: Hvis du og dine venner har lyst til at udleve jeres indre soldater, kan et besøg på et paintball sted være det perfekte valg. Du kan spille et hav af forskellige scenarier og kæmpe mod hinanden med paintballvåben.

  4. Klatrebane: En klatring er en god måde at udfordre sig selv og få udfordret sin koordination og balance. Du kan vælge at prøve en indendørs klatrebane eller en udendørs klatrerute, afhængigt af vejret.

  5. Whiskey-smagning: Hvis du og dine venner er til godt drikke, kan en whiskey-smagning være en god måde at lære om forskellige whiskey-typer og smage på en række forskellige varianter. Du kan også vælge at tilføje en middag eller en anden aktivitet for at gøre aftenen ekstra sjov.