Udlejning

Nogen foretrækker at blive på ét sted og vil hellere have at aktiviteterne kommer til dem. Udlejning er også en god mulighed for de firmaer, som bruger polterabend.dk´s mange tilbud til deres firma arrangementer.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Udlejning - udlejning af fest og underholdnings aktiviteter

I kategorien udlejning er de jyske eventcentre fremme i skoene. Så har jeres gruppe ikke lige lyst til at bruge en masse tid og penge på transport, kan I jo få aktiviteterne til at komme hjem til jer i stedet.

Udlejning Midtjylland

I Midtjylland har også Horsens Eventcenter udlejning: /aktivitet/udlejning-horsens-eventcenter/#alle. De udlejer bl.a. de mega sjove Bumper Balls, hvor man kan tumle ind i hinanden og blive vælte omkuld uden at slå sig. Bumper Balls er ikke kun sjovt at lave, det også bare mega grineren at se på som tilskuer, når man ikke lige selv er på banen og kæmper for at holde sig på benene. Horsens Eventcenter har yderligere Lokumsræs, Sumofodbold og Sumobrydning m.m..

Motocross annoncøren har noget til fartdjævlene. Firmaet Aroc har Yamaha 90 cc og de lidt mindre men lige så sjove Honda 50 cc til udlejning! Deres faste baner ligger i Aalborg, Randers, Slagelse eller Dragør/København, men vil man hellere selv stå for sit arrangement på egen jord? Ja, så er det også muligt

Udlejning Randers

Udlejning i Randers området og Jylland i det heletaget sørger Randers Event og Udlejning for. Her kan du bl.a. leje de sjove motoriserede lokummer til lokumsræs, rodeotyre, sumobrydningsdragter og meget andet. Randers Event og Udlejning kører med mottoet: “Kan du stave det, så kan vi lave det”. De har udlejning af alt inden for kategorien “festlige indslag”, og har de det ikke – så skaffer de det.

I Sønderjylland har eventcenteret Paintball & Lasergames Deluxe udlejning af diverse aktiviteter. Her kan du også leje sumobrydning, mega boksning, bueskydning og mål skydning m.m. Ring og hør hvad mere, de kan tilbyde. Der kommer jævnligt nye aktiviteter til udlejning.

 

Der vil løbende komme ny tilbud og udlejning i denne kategori.

Leder du efter noget, som ikke findes under udlejning så check, om der er en annoncør i de øvrige kategorier, som har det på en fast lokalitet. Måske er det alligevel muligt at få en lejeaftale på netop den aktivitet, du søger.