Til Vands

Er du til vand aktiviteter har vi fede ting hvor alle kan være med. Prøv enten havkajak, kajakpolo, kitesurfing, rib båd og sup board. Skal gom eller brud ud og ha en på opleveren så kan der vælges så noget som vandski og waterballs mm.

Underkategorier

Underkategorier

Find inspiration i underkategorierne til Til Vands.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Aktiviteter på vandet

En succesfuld polterabend indeholder altid et vådt indslag. Mange kommer omkring det med en kombination af vådt og tørt til ganen – og primært nogle af de våde varer, hvor alkoholprocenten ikke er under fire procent. Men rigtig mange tænker også aktiviteter i vand ind i dagens polterabendprogram, og det kan vi sørme godt forstå.

Et indslag til vand i dagens polterabendprogram kan nemlig give masser af fantastiske oplevelser for både gommen eller bruden såvel som for resten af polterabendslænget. Et vådt indslag kan nemlig både bygges op omkring, at det er dagens hovedperson, som udelukkende skal forsøge sig med aktiviteten, men I kan også alle hoppe i en våddragt, badebukser eller badedragt, og deltage alle sammen. For gør I det, er der fundament for at opbygge aktiviteten med et konkurrenceelement – og hvem vil ikke gerne vinde æren af at have besejret alle de andre i én af polterabendens aktiviteter?

Du tænker måske, at det kun er aktuelt for jer, hvis vejret er til det, og det kan der selvfølgelig også være noget om. Men selvom vejrudsigten ikke melder klar solskin og 25 grader, kan det være mindst lige så sjovt at bevæge sig ud i bølgen blå under grå skyer og i en enkelt regnbyge eller to. Skulle vejret være helt ved siden af, er det ikke værre, end at der også findes masser af vandaktiviteter i svømmehaller eller overdækkede udendørs badearealer – aktiviteter, der på fineste vis kan rundes af i omklædningsrummet med en ramme øl, et par gode hjemmeblandede drinks, et par mokaï og breezere eller sågar en lille skarp til at få varmen på efter en tur i det kølige gys.

Og det gælder både de kvindelige såvel som mandlige polterabender, for hvad end det er hele kvindeholdet eller mandelogen, der er afsted, er der masser af aktiviteter, I kan give jer i kast med.

I båd eller på bræt

Når det kommer til aktiviteter til vands er der naturligvis en lang liste af muligheder, der gør sig gældende. Her på siden kan du netop se et bredt udsnit af nogle af de begivenheder, du kan overveje til jeres bedste vens polterabend, og selvom det kan være svært at vælge, er der masser af fordele, spændingsmomenter og udfordringer for både hovedpersonen såvel som resten af jer deltagende i hver enkel begivenhed.

Kajakpolo, flyboard, sejlads, supsurf, vandski, waterballs eller sågar en forhindringsbane over vand. Som nævnt er listen lang over begivenheder, I kan skrive ind i jeres polterabendprogram, der foregår til – eller over – vand. Det er helt klassiske aktiviteter, der altid bliver taget godt imod, som også er med til at sætte de perfekte rammer for en succesfuld polterabend. For hvad end hovedpersonen er en sportspige, en fodbolddreng, en dansemus eller en knapt så frembrusende type, gør det bestemt ingen skade at komme ud i det fri, få brugt en masser energi, overskride nogle grænser og bagefter skåle med alle sine allerbedste venner og snakke om samt tænke tilbage på en (eller bare noget af en) polterabend til vands.

Måske en dag med plask, svømmetag og glimtende hale?

Måske tænkte du, da du læste overskriften på afsnittet her, hvad pokker en havfruehale har noget at gøre med en polterabendbegivenhed. Men faktisk kan det have masser at gøre hermed. Havfruesvømning og –dykning er nemlig blevet et anderledes tiltag til det våde polterabend islæt. Det er alternativt, giver alle muligheden for at være den Ariel fra ’Den Lille Havfrue’, som de altid har drømt om at være, men er samtidig også både udfordrende og hylende morsomt.

Havfruesvømning har derfor vundet større og større indpas rundt omkring i eventcentre i Danmark, fordi I både kan få lov at mærke, hvordan det føles at svømme rundt med en hale, men samtidig også få solid undervisning i, hvordan pokker man rent faktisk svømmer som en havfrue. Det er dog ikke kun i eventcentre, I kan afprøve havfruesvømning, for flere foreninger kører ud til jer i den svømmehal, der passer jer og resten af jeres dag allerbedst.

Havfruesvømning vil de fleste nok forbinde med en polterabend for den kommende brud, men tøv en kende med at dømme for hurtigt. For faktisk kan det være yderst morsomt at se en flok mænd baske rundt i bassinet i badedragt og farverige havfruehaler – dagens humoristiske, og ja, måske det, man kan kalde det pinlige, indslag. Og vi garanterer for, at det vil give skabe smil, sved og latter over hele polterabendlinjen.

Rigtig god, glimtende fornøjelse.