Laser lerdueskydning - København og resten af landet

Længde
1-2 timer
Deltagere
4 - 25 personer
Mindstepris (inkl. moms)
2.000,-
Sted
Hele landet
Kontakt annoncøren

Laser lerdueskydning i hele landet, også København

Er der ikke lige en skydebane i nærheden, eller har i lyst til at skyde ude i det fri, så er laser lerdueskydning en rigtig god polterabend disciplin at udfordre venner og familie i. I får lov at skyde med et Remington gevær uden den hårde rekyl.

Konkurrer i grupper af 5

Laser lerdueskydning dystes i hold af 5 personer, som alle skyder efter den samme lerduerne i neonfarver, eller hvis det er mørkt, selvlysende lerduer.

Geværerne, er tilpassede Remington haglgeværer med indbygget infrarød teknologi, uden rekylet, men med lyden fra anlæget giver en god oplevelse, så følelsen er i top.

4 typer af konkurrencer

Hver runde skyder I efter den samme lerdue, og det digitale scoreboard holder styr på stillingen. Der er 4 forskellige typer af konkurrencer, og jagtteltet beskytter jer hvis vejret bliver lidt besværligt.

Der er professionelle instruktører til stede, som er gode til at skabe en god konkurrence og der bliver selvfølgelig også givet ordentlige instruktioner inden I går igang. Til sidst kåres vinderen som får håne-retten resten af jeres polterabend.

Indhent tilbud idag

Andre aktiviteter fra TeamBattle

Andre aktiviteter i samme kategorier