TeamLazer - landsdækkende Lazer Lerdueskydning

Længde
1-2 timer
Deltagere
5 - 75 personer
Mindstepris (inkl. moms)
2.500,-
Sted
Hele landet
Kontakt annoncøren

Laser lerdueskydning over hele landet, også København - for vi kommer til jer!

Er du frisk på at udfordre dine kollegaer i Lazer Lerdue Skydning - og hele 5 ad gangen! - Så med her:

Er der ikke lige en skydebane i nærheden, eller har I lyst til at skyde ude i det fri, så er laser lerdueskydning en rigtig god polterabend disciplin at udfordre venner i.

I får lov at skyde med et Remington gevær uden den hårde rekyl, med tilpasset lyd, og vigtigst af alt mod de andre - samtidig!

Konkurrer op til 5 skytter samtidig

Laser lerdueskydning dystes i op til 5 hold af 2-5 personer, som alle skyder efter den samme lerduerne i neonfarver, eller hvis det er mørkt, selvlysende lerduer.

Geværerne, er tilpassede Remington haglgeværer med indbygget infrarød teknologi, uden rekylet, men med lyden fra anlægget giver en super god oplevelse, så følelsen og udfordringerne med lerduer er i top.

4 typer af konkurrencer

Hver runde skyder alle 5 skytter fra hvert sit team efter den samme lerdue, og det digitale scoreboard holder styr på stillingen. Der er 4 forskellige typer af konkurrencer, og jagtteltet beskytter jer hvis vejret bliver lidt besværligt.

Der er professionelle instruktører til stede, som er gode til at skabe en god konkurrence og der bliver selvfølgelig også givet ordentlige instruktioner inden I går i gang. Til sidst kåres vinderen som får håne-retten resten af jeres polterabend.

Afsæt ca. 90 min til eventen.

Indhent tilbud idag

Andre aktiviteter fra TeamBattle

Andre aktiviteter i samme kategorier