TeamLazer - landsdækkende Lazer Lerdueskydning

Tid
1-2 timer
Deltagere
5 - 75
Mindstepris (Inkl. moms)
3.500 kr.
Sted (Udenfor)
Hele landet
Kontakt Annoncøren

Lazer lerdueskydning over hele landet, også København - for vi kommer til jer!

Er du frisk på at udfordre dine venner - og hele 5 ad gangen! - i Lazer Lerdue Skydning til en 5-stjernet fælles oplevelse - Så med her:

Er der ikke lige en skydebane i nærheden, eller har I lyst til at skyde ude i det fri, så er TeamLazer fra TeamBattle en en rigtig god polterabend disciplin at udfordre venner i - årligt underholder vi mere end 250 polterabends, .

I får lov at skyde med et Remington gevær, uden den hårde rekyl - men med tilpasset lyd, og vigtigst af alt mod de andre - samtidig!

Konkurrer op til 5 skytter samtidig

Laser lerdueskydning dystes i op til 5 hold af 2-5 personer, som alle skyder efter den samme lerduerne i neonfarver, eller hvis det er mørkt, selvlysende lerduer.

Geværerne, er tilpassede Remington haglgeværer med indbygget infrarød teknologi, uden rekyl (slaget i skulderen), men med skydelyden fra anlægget giver en super god oplevelse, så følelsen og udfordringerne med lerduer er i top.

4 typer af konkurrencer

Efter endt optræning, afvikles konkurrencerne i runder. Hver runde skyder op til 5 skytter efter den samme lerdue, og det - for alle synlige - digitale scoreboard holder styr på stillingen. Vi afvikler 4 ret forskellige typer af konkurrencer inden vi kårer vinderholdet - eller en sidste mester ShoutOut hvis der er pointlighed..

Der er altid en voksen professionel instruktør til stede, som er uddannet til at skabe en god oplevelse og en underholdende konkurrence. Til sidst kåres vinderen som får håne-retten resten af jeres polterabend.

Ædru?

Der er ikke krav om fuld ædruelighed, da udstyret er sikkert, men instruktøren skal kunne gennemføre et arrangement som er en god oplevelse for alle.

Afsæt ca. 90 min til eventen.

Prisen er FRA 3500kr op til 12 personer (minimums afregning – alt efter placering i landet) og derefter 250 kr. pr. person

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til TeamBattle

Andre aktiviteter fra TeamBattle

Andre aktiviteter i samme kategorier