Aalborg

Polterabend Aalborg /Ålborg. Her finder du alt fra sjov polterabend til gyset med en svævebane og andre spændende action polterabend aktiviteter. Der er wellness homeparty, chokoladesmagning, cupcake kursus, dans og meget mere til pigerne. Masser af ideer til polterabend og firma events i Aalborg & nærmeste omegn.

Vælg kategori

Vis alle
escaperoom
sport
action
dans
kreative
sjove
musik
smag
specialiteter
vand
wellness
udlejning
byturen

Andre steder i nærheden af Aalborg

Polterabend Aalborg

I Aalborg kan du finde paintball til herretur og fiskespa til tøseaften og wellness arrangementer. Indspil en sang eller musikvideo er også stadig populært og sjovt til polterabend. Ideen med vores side er at du finder inspiration f.eks. til en anderledes polterabend, men du finder også alt det, der er i en traditionel polterabend. Som noget nyt er der også kommet den fede ”street sportsgrenen” Parkour i Aalborg. Det er selvfølgelig både for kvinder og mænd.

Polterabend for mænd Aalborg

Vi har Eventcentre, hvor du kan købe en pakkeløsning - i øvrigt også en billig polterabend løsning - f.eks med sumobrydning, paintball og rodeotyr. På den måde går der heller ikke så meget tid og penge til transport. God løsning for mange og så kan man jo også få en øl uden at skulle køre lige om lidt. Polterabend Ålborg har ustyrlig meget af det fede til mænd og adrenalin hungrende kvinder jo også. Der er en fantastisk svævebane ved Nørre Sundby og man kan køre fede ATV / Quad eller 4 hjulede motorcykler i en grusgrav. Der er lerdueskydning og paintball flere steder. For dem der er til vildt ræs med motocrossere er der en rigtig motocross bane i Ålborg. Man kan selvfølgelig også opleve bumper fodbold, fodboldgolf og komme på den svævende køretur på segways. De ser lidt kedelige ud, men de er faktisk en super oplevelse for de fleste.

Polterabend for kvinder Aalborg

Til polterabend for piger er danseundervisning mega populært endda til polterabend for gravide. Der er både Poledance og en danseskole som har alle de populære danseformer. Desuden er der nu kommet et studie, som også Parkour, som tilbyder de nyeste populære danseformer som Burlesque, Chairdance og Twerk /Twerking. Gravide kan ofte danse næsten til det sidste og ellers kan de jo lige holde pause ind i mellem. Har nogen af pigerne en baby med, er de små glade for at ligge på et tæppe og kigge på. De græder aldrig ved disse lejligheder, fordi der musik, glade mennesker og festlig stemning. De skriger kun, hvis de er sultne og så kan moderen jo lige gå til side og amme. Her i Aalborg er der også Wellness Homeparty med parafinbad til hænder og fødder og lidt virkelig fed, underholdende info om fødder, som du jo skal bruge hele livet:-) Du kan også vælge homeparty med sminkekursus. Der er også mulighed for en ridetur for alle - ud i den skønne natur. For nylig har vi også fået et glaspusteri på siden, så I kan prøve glaspustning. Ikke en helt let opgave, men der kommer et par fine produkter ud af det til minde om dagen. Det bliver ikke smadret på resten af ture, da glasset skal køle, så man får det ikke med hjem med det samme.

Polterabend på vandet ved Aalborg

Nu har vi også fået både supsurf og waterballs. Supsurf kaldes også stand up paddle og en skøn vandaktivitet også for piger. De elsker det. Waterballs er de kæmpe plastikbolde man kan gå inden i og så kan man løbe henover vandet inde i sin bold. Kapløb på vandet, hvis man ellers kan holde ballancen. Folk er flade af grin over det, fordi de fleste vælter rundt. Foruden at checke vores side grundigt, kan du jo også lige checke kommunens hjemmeside og se om der er nogle spændende kultur opleverlser i nærheden, på Kommunens kulturside HER