Hillerød

Polterabend Hillerød

Find her en række aktiviteter til polterabend i Hillerød og nærmeste omegn. De fleste ideer til polterabend kan også bruges til herretur, blå mandag og div. firaarrangementer.

Vælg kategori

Vis alle
escaperoom
sport
action
dans
kreative
sjove
musik
smag
specialiteter
vand
wellness
transport
udlejning

Andre steder i nærheden af Hillerød

Polterabend Hillerød og nærmeste småbyer

Find her ideer til polterabend for piger og polterabend for mænd, som gerne vil blive i Nordsjællandsområdet i stedet for at tage til København, hvor mulighederne dog er forrygende mange. Men der kan være mange gode grunde til ikke at ville tage helt ind til byen. Polterabend for gravide er jo nærmest et kapitel for sig. Det er jo ikke helt sjældent at enten bruden er gravid eller flere i gruppen, der skal med til polterabend er gravide. Det begrænser aktiviteterne og de har måske ikke lyst til den lange vej hjem om aftenen. Den nyeste polterabend event i Hillerød er udlejning af MBT / Mountain Bikes, hvor man kan komme på guidet tur i Grib skov. Det kan laves som rigtig ræs og med konkurrencemomentet i top eller det kan være den mere hyggelige sightseeing agtige tur. Man kan også hyre folkene bag Fangerne på Fortet og få lavet en super omgang med det i en af skovene omkring Hillerød eller man kan komme ud til Waterballs. Det er det vilde påfund, hvor man skal gå på vandet inde i en stor gennemsigtig plastikbold. Det er svært, så folk mister balancen og ruller rundt til stor morskab for tilskuerne. At køre segway er også altid en hit ide til polterabend både for drengene og pigerne. Dette sjove nye køretøj, hvor det føles som man svæver hen over vejen kan lejes næsten alle vegne i Danmark. Man styrer sin segway med kroppens bevægelser.

Sjov polterabend i Hillerød

Der er mange ting man kan leje, så aktiviteterne kommer til jer. Noget af det nye i den lidt rå afdeling er leje af stødbånd og så kan man ellers gå i nærmeste park og spille fodbold, hvor der er et par stykker som har stødbåndene på og lige når de skal ramme bolden får de et lille stød, så de misser deres ellers sikkert elegante skud. Når man alligevel er i parken, kan man også leje et sæt discgolf og prøve sine evner af i den sport. Man kan også leje de sjove sumodragter og lave sumobrydning. I selve Hillerød by har vi bl.a. mavedans og Zumba og der er en pige som laver fælles ansigtsbehandling, hvor alle deltagerne sidder med grønne muddermasker. Bruden bliver bag efter sminket rigtig flot.

Polterabend hjemme hos jer selv i Hillerød

Der er flere aktiviteter, hvor aktøren kommer hjem til jer. Det kan være en af Sushikokkene, der kommer hjem til jer og enten selv laver maden til jer eller det foregår som et Sushi kursus. I kan også få Whiskysmagning, wellness homeparty eller mega grineren med et dildoparty. m.m. Dildoparty er måske ikke lige til dem, der har svigermor eller chefen med til sin polterabend. Men en demonstration af forskelligt sexlegetøj er virkelig sjovt med den rette instruktør og det rette publikum. Måske kan du finde kultur arrangementer og steder, hvor der foregår noget spændende der kan bruges til polterabend i Hillerød.