Slagelse

FInd her alle de aktiviteter vi har til polterabend for kvinder og polterabend for mænd i Slagelse

Vælg kategori

Vis alle
sport
action
dans
kreative
sjove
musik
smag
specialiteter
vand
wellness
transport
udlejning

Andre steder i nærheden af Slagelse

Masser af spændende polterabend ideer i Slagelse og omegn

Her finder du både en billig polterabend og noget for dem, der har et lidt større budget til deres polterabend dag. Polterabend mulighederne i Slagelse er alt muligt så forskelligt som Klatrepark på Kragerup Gods og Poledance inde i selve Slagelse.

Polterabend for mænd i Slagelse

Drengene kan komme ud på en motocrossbane og køre ræs mod hinanden. Har de penge, kan de også få et freestyleshow af en de virkelig dygtige motocross kørere vi har i Danmark. Er man til skydning i Slagelse kan grupper få lov til at få en organiseret skyde event i Slagelse Skytteforening. Man kan skyde både med rifler og pistoler. Man kan komme ud og køre på Segway et eller andet selvvalgt sted. Det er nok også økonomisk overkommeligt at hyre en af fægteinstruktørerne fra København til at komme til Slagelse og instruere til en herretur eller firma event.

Polterabend for kvinder i Slagelse

For kvinder er der også mange muligheder. De kan selvfølgelig lave det samme som mændene. Faktisk er  30 % dem, der vælger skydning kvinder. Men de fleste er nok mere til Squaredance og Poledance eller at hyre en til et privat dildoparty, med demonstration af div. sexlegetøj m.m. Det er også blevet populært med et Tantra foredrag. Det kan også være en god ide at kigge forbi kommunes hjemmeside, fordi der er en del oplysninger om det lokale kulturliv og andre foreninger, som måske vil afholde en sjov polterabend indenfor deres område.