Herning

Find her sjove og spændende aktiviteter til polterabend i Herning og nærmeste omegn. Der er inspiration og ideer til polterabend for piger og polterabend for drenge/mænd. Nogle mænd er KUN til action polterabend, men så check de nærmeste eventcentre.

Vælg kategori

Vis alle
sport
action
dans
kreative
sjove
musik
smag
specialiteter
vand
wellness
transport
udlejning
byturen

Andre steder i nærheden af Herning

Polterabend i Herning - alt fra Fodboldgolf til Flødebollekursus

Her på siden finder du masser af fede aktiviteter både til polterabend for piger, polterabend for mænd, herretur og div. firmaarrangementer. Selvfølgelig kan du få fikset blå mandag i Herning via denne side. Vi har events til ethvert formål. I Herning og omegn er der flere fede eventcentre, som har en stribe af de sjoveste og mest populære aktiviteter til polterabend. Find f.eks. paintball, rapelling, klatring m.m.  i Brande. I Give har vi også nogle af Midtjyllands bedste og måske billigste paintballbaner. De har også Mega bordfodbold, Sumostafet, Sumobrydning m.m. til de populære pakkeløsninger. Ingen skal lede forgæves efter action polterabend i nærheden af Herning. Men indrømmet - man skal køre lidt efter aktiviteterne. De ligger jo ikke på gågaden i Herning by.

Polterabend for piger i Herning

Pigerne kan komme til Poledance eller de kan bestille et Cup Cake kursus eller Flødebolle kursus, hvis de da ikke er lige så hooked på Paintball og den slags som drengene. Er der mange gravide og vil de helst lave det hele hjemme. Ja, så kan de leje en udespa og sidde i haven og drikke champagne, hyre en Sushikok til at komme og lære dem at lave Sushi og leje Disc Golf udstyr til at lave discgolf i nærmeste park eller også i egen have. Til pige polterabend kan der også lejes Segways eller bestilles et croquiskursus. Som polterabend event er et mini croquiskursus eller workshop med mandlig croquismodel ikke nogen tosset ide.  De gode croquis instruktører der er vant til at lave polterabend aktiviteter, er rigtig gode til at få folk til at løsne op, slappe af i situationen og få et godt grin. Det er vigtigt at nyde at lære det lille meget smarte trick, at lære at kunne se som en tegner. Det er nye måder at se og opleve på, som skaber de første store ryk, når man er på croquis workshop og gerne vil lære at tegne så det ligner..

Polterabend for drenge i Herning og omegn.

Foruden Eventcenterne med paintballbanerne og de billige pakkeløsninger til en hel dag med spas, spænding og konkurrencer er der f.eks. Fodboldgolf i Bording. Vil man lave bumperball eller bumperz er det nærmeste sted nok desværre Horsens. Men de er faktisk værd at køre efter, da de er så mega sjove at trille rundt i. Der kan også lejes Segway til kørsel lige der, hvor man selv vælger. Segway er de nye sjove køretøjer, hvor man styrer med kroppens vægt og da man står lidt forhøjet, føles det lidt som om man svæver over jorden med et langt bedre overblik over situationen, end hvis man bare går rundt og kigger. På udlejningsfronten, hvor aktiviteterne kommer til jer, er der også fede motocrossere til udlejning, hvis man selv har et godt sted at køre på dem. Snak med udlejer og hør hvad det koster at leje nogle motocrossere. En polterabend success handler meget om at finde de helt rigtige aktiviteter til netop jeres brud/gom. En god ide er også at lave bindende tilmelding og samle pengene ind, når folk melder sig til at deltage, for så er man sikker på at budgettet og den aktivitetsplan, man har lagt holder - også selv om en må melde fra i sidste øjeblik. Der er ikke nogen dårligere start end at starte dagen med at de bliver lidt dyrere for dem, der kommer. Måske kan du finde kulturarrangementer og spændende steder, hvor der foregår noget, der kan bruges til polterabend i Herning  på kommunens hjemmeside - se HER