Håndlæsning / Blindtegning

Længde
1- timer
Mindstepris (inkl. moms)
1.000,-
Sted
København og Sjælland
Kontakt annoncøren

Håndlæsning til polterabend København og på Sjælland

Håndlæsning og blindtegning til polterabend, fødselsdage, homeparty, firmaevent og foredrag.

Jeg kigger på jeres hænder og håndtegninger og i løbet af 1½ time, får I en inspirerende håndlæsning. Jeg fortæller jer alle sammen om, hvor I står i livet lige nu, jeres potentialer og følelser, jeres arbejdsliv og meget, meget mere.

Jeg lover jer nærvær, humor og indsigt. Den har jeg opnået gennem 20 år med håndlæsning af utallige personer til alle mulige typer arrangementer. Jeg har fået udviklet et rigtig godt klarsyn og en virkelig god intuition.

Mit speciale er blindtegning dvs. jeres intuitive tegning af jeres hånd. I samlet gruppe får I med humor og varme fortalt om jeres situation lige nu.

Jeg ”ser” billeder både i håndtegningen og i jeres fysiske hænder, hvor det i den fysiske hånd kan være jeres partner og evt børn, der dukker op på familieområdet ved tommelfingeren eller jeres arbejdskollegaer og chef, som jeg kan se billeder af på jeres pegefinger og mange andre billeder.

Også billeder der viser tendenserne for fremtiden vil jeg omtale.

Den 1. time ca. af håndlæsningen bliver brugt på jeres håndtegninger og til sidst får bruden / gommen en fysisk håndlæsning på ca 20 min.

Jeg kan møde jer i byen, hos jer eller hos mig, hvor I gerne må tage noget spiseligt og drikkeligt med til at hygge jer med, imens jeg fortæller jer om jer.

I kan også gøre brug af Amager Strandpark, hvor jeg kan komme hen til jer på stranden og hvis vejret driller, kan I bruge mit hjem som en plan B, da jeg bor tæt ved.

Jeg lover jer en god og anderledes oplevelse med håndlæsning.

Pris

Min pris er for de 1½ time 1000, kr. - før kl. 18 - transport må påregnes.

 

Jeg kan også bookes til homeparties, firmaevents, jule/sommerferie frokoster og foredrag, samt personlige håndlæsninger. Ring og aftal nærmere, hvordan I vil have ” strikket ” sådan en seance med håndlæsning sammen og så får I en pris for det specielle arrangement.

Vi ses :-))

Guver Westphal Eriksen

Indhent tilbud idag

Håndlæsning v. Gunver tlf nr.
26 18 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier