Håndlæsning

.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Håndlæsning København, Århus og Odense. Håndlæsning til polterabend.

En håndlæsning starter ofte med at der fortælles lidt om, hvordan man læse hænder og lidt mere om, hvor de forskellige ting ses i overhånden, på linierne, i håndfladen, vi snakker fingre, negle og skader på hænderne

Håndlæsning er egentlig et andet navn for kiromanti, som er kunsten at kunne fortolke de symboler, der aftegnes i håndens form, linjer og mønstre, og en håndlæser har taget en uddannelse for at kunne tyde hændernes mange linjer. Kiromanti menes at være praktiseret i Kina og Indien fra omkring 2.000 f.Kr., og det dukkede op igen i 1400-tallet hos sigøjnerne. I 1800- og 1900-tallet blev håndlæsning gjort populært hos spåkoner. Og i de seneste år er håndlæsning blevet mere og mere populært og udbredt.Her en lille smagsprøve på, hvad håndlæsning er, og hvad forskellige linjer og fingre siger noget om:

Livslinjen: Den begynder mellem tommelfingeren og pegefingeren og løber ned mod håndleddet. Er livslinjen markeret og lang, tyder det på et langt liv med et godt helbred samt stor energi og fysisk udholdenhed. Er den kort, kan det tyde på, at man ikke kan yde 100 pct., og at man lige pludselig bliver træt.

Hovedlinjen: Den tager udspring samme sted som hjertelinjen, og den siger noget om en persons intellekt. Er hovedlinjen lang, er man typisk dygtig til at ræsonnere og se en sag fra flere sider. Er den kort, har man ringe intellektuelle evner og drager ofte forhastede beslutninger.

Hjertelinjen: Den fortæller noget om følelser og ligger langt oppe på håndfladen. Hvis hjertelinjen er tydeligt markeret, tyder det på, at hjertet er i en god fysisk tilstand, og at der er en del dynamik i ens liv. Går der mange linjer ud fra hjertelinjen, kan det betyde, at man er meget hengiven over for andre personer. En lang hjertelinje kan sige noget om, at man er en meget følelsespåvirket person, som oplever ting meget lidenskabeligt.

Skæbnelinjen: Den løber fra håndleddet op mod pegefingeren, og den siger noget om vores karrierer. Går skæbnelinjen næsten helt op til fingeren, tyder det på, at personen vil få stor magt og succes. Er skæbnelinjen svag, siger det noget om, at personen ikke bryder sig om at planlægge meget.

Håndoverfladen: Den siger noget om, hvor man står i livet lige nu. Her kigger man også på negle, slitage, stressmærker og ar.

Herudover siger fingrene også forskellige ting. Lillefingeren siger noget om evnen for kommunikation, ringfingeren siger noget om kærligheden, kreativiteten og de kunstneriske evner, langfingeren siger noget om personens ansvarsfølelse og egoet, pegefingeren siger noget om stolthed og magt, mens tommelfingeren siger nogen om personens viljestyrke.

En polterabend med håndlæsning.

Her starter man tit med at fortælle lidt om, hvordan man læse hænder og lidt om hvor de forskellige ting ses i overhånden, på linierne, i håndfladen. Vi snakker fingre, negle og skader på hænderne. Lidt om billeder i hånden og hvordan man kan læse hænderne. Deltagerne er som regel meget velkomne til at stille spørgsmål undervejs.

Herefter får bruden ofte en privat session, hvor hendes hænder bliver læst, mens de andre forbereder, hvad der skal ske efterfølgende.