Limousine kørsel

Tid
1-8 timer
Mindstepris (Inkl. moms)
1.950 kr.
Sted (Udenfor)
Midt-/Sønderjylland
Kontakt Annoncøren

Limousine kørsel med en ægte Crysler limousine - Perfekte rammer til en ekstraordinær oplevelse

Oplev den ultimative kørselsoplevelse med HK Limousineservice! Vi er et professionelt limousineservice, der er dedikeret til at give vores gæster den højeste service og den mest luksuriøse kørsel. Med base i Holsted kan vi tilbyde limousinekørsel i hele Danmark til både private og erhvervskunder.

Vores limousine er udstyret med alt, hvad du behøver for at gøre din kørsel uforglemmelig. Vores biler gennemgår hvert år statens kontrol for erhvervsmæssig personbefordring, så du kan være sikker på, at du er i sikre hænder. Vi tilbyder en bred vifte af kørselsmuligheder, herunder bryllupskørsel, konfirmationskørsel, gallatur, polterabend, en sjov tur i byen, firmature og lufthavnskørsel.

Vores ejer Henrik Kulmbach Gjerdrum står for den daglige drift og tilrettelæggelse, og vi stræber altid efter at opnå høj kundetilfredshed gennem vores høje service og professionalisme.

Priser

Vores 3 limousiner er det ultimative valg til enhver begivenhed. Du kan vælge at booke vores limousine pr. forbrugt tid eller efter tilbud.

Priserne starter ved 1950 kr. for den første time og 500 kr. for hver efterfølgende halve time. Tiden beregnes fra at vi kører fra Holsted til vi er tilbage i Holsted.

Der er altid 1 flaske champagne, eller en sodavand til børnene med i prisen.

Vi tilbyder også ekstra drikkevarer, herunder øl, vand og champagne, som kan bestilles på forhånd, så du kan slappe af og nyde din kørsel.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud til din næste tur og oplev den ultimative kørselsoplevelse med HK Limousineservice!

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til HK Limousine Service

HK Limousine Service:
HK Limousine Service Tlf nr.
22 22 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier