EventCenter / Actioncenter - Rødovre

Tid
1-5 timer
Deltagere
5 - 250
Mindstepris (Inkl. moms)
1.000 kr.
Tæbyvej 3 (Indenfor)
Rødovre Se på kort
Kontakt Annoncøren

Rødovre EventCenter

SuperEvent byder jeg velkommen i vores eventcenter, hvor man kan boltre sig i sjove aktiviteter, der er meget populære til polterabends, både til drenge og piger. På vores hjemmeside kan I se det aktuelle udvalg af sjove og spændende aktiviteter inkl. priser og tilbud.

I kan se ledige tider og booke online 24 timer i døgnet!

Hos Rødovre EventCenter kanI prøve forskellige, supersjove FunEvents. Alle disse FunEvents er særdeles velegnet til jeres polterabend, og ved at booke hos Rødovre EventCenter, er I sikret en professionel og ambitiøs eventpartner, der har eksisteret i mange år, og har mange tusinde glade kunder bag sig.

Aktiviteter

Hos SuperEvent kan vi bl.a. tilbyde følgende hylende morsomme events, som er meget populære til lige netop polterabends:

  • Escape Rooms (BreakoutRoom.dk)
  • LokumsRæs/ToiletRæs
  • Promille Hockey
  • PromilleFodbold
  • Skydesimulator
  • QuizShow
  • FodboldPool

Priser

I kan læse mere om de enkelte FunEvents og se priser og tilbud på vores hjemmeside og vi ser frem til at tage imod jer til en sjov oplevelse!

Rødovre EventCenter er blandt landets førende eventarrangører, og har mange års erfaring med blandt andet at arrangere polterabends. Ved at booke polterabendevents hos os, er I garanteret en eventpartner, som ved, hvad der skal til for, at I får en helt igennem fantastisk dag, med sjove FunEvents og kompetente instruktører, der er vant til at guide ethvert selskab igennem den dag, der for mange betyder lige så meget som selve brylluppet.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Rødovre EventCenter

Andre aktiviteter fra Rødovre EventCenter

Andre aktiviteter i samme kategorier