Polteraften med vennerne

Her hos Danmarks største polteraften / polterabend portal Polterabend.dk har vi samlet 250 fede aktiviteter i hele landet, så det gør arbejdet med at planlægge en polteraften meget lettere for jer. I kan gå til forsiden her.

Vi har lavet et par tips til hvad der virkelig sætter prikken over i´et, når i planlægger en polteraften.

Når du skal til at planlægge den fedeste dag og aften for din gode ven/veninde er første ting man kan overveje, hvad personen kan lide at lave. Det skal jo netop være DERES perfekte dag så tænk over hvilke aktiviteter, der kunne være deres foretrukne til deres forhåbentlig eneste polteraften.

En ting der er et følsomt emne til en polteraften er budgettet. Ofte er dem der arrangerer tættere på brud eller gom, og kan være villige til at ofre flere penge. Men det er også vigtig alle kan være med. Stik gerne en føler ud i en lukket facebook gruppe om budgettet er okay, før I begynder at planlægge en masse. Det er ikke alle på SU der kan smide det samme beløb som folk der har et godt fast arbejde, selvom de meget gerne vil med til denne polteraften.

Transporten på en polteraften er vigtig og tænkte på hvor mange penge der skal bruges der. Til dem der vil gøre transporten til en fest og en del af gøgl og løjerne har vi i vores kategori Transport samlet fede muligheder at kommer rundt på, f.eks med Ferrari eller Cabrioletbus. Eller cykeltaxa er også et sikkert hit til enhver polteraften og ødelægger heller ikke budgettet. Husk nu at der er planlagt eller penge sat af til at brug eller gom kan komme ordentlig hjem fra deres polteraften. Det er noget mange glemmer i farten, og det sætter bare prikken over i´et at I også har styr på dette!!!

En sidste detalje er at brud eller gom får et minde fra deres super fede polteraften. Det koster ikke meget at få lavet en bog på nettet med alle de billeder I har taget i løbet af dagen! Eller I kan købe en stor bog og selv sætter billeder og tekst ind så de kan mindes deres polteraften altid.

Søger du aktiviteter?