Event center med privat Stand midt i byen

Længde
1-6 timer
Mindstepris (inkl. moms)
1.500,-
Teglholmsgade 27
København Se på kort
Kontakt annoncøren

Eventfacory med over 12 forskellige aktiviteter 

Eventfactory har slået dørene op til helt nye faciliteter på teglholmen. I får adgang til en masse fede aktiviteter og oplevelser, der er bar hvor i kan købe øl, sodavand, drinks og shots. Sammensæt et sjovt, underholdende, aktivt, udfordrende og mindeværdigt program med forskellige aktiviteter hos os. 

Book minimum to aktiviteter hos os og få rabat. 

Vi har blandet andet: 

Cocktailkursus

I lærer at give jeres drink et løft, når i under vejledning af vores bartender lærer at lave flotte og lækre cocktails. I kommer til at lære om cocktailens historie og bartenderens professionelle udstyr og teknikker, som I får lov at afprøve. 
Imponer med jeres nye teknikker og imponer til bryllupsfesten med cocktails der smager fantastisk. 
I får en velkomst med lækker Mambo Mixer sammen med en fortælling om cocktailens kunst og kunnen. Herefter får i træning i brug af udstyr og hvordan I selv sammensætter, mixer og serverer cocktails. Med jer får i vores bedste og mest populære opskrifter på cocktails, så i selv kan fortsætte med at mixe og servere når festen fortsætter. 
Hvis I har særlige ønsker til en specifik cocktail eller andet, så fortæl os det endelig!
Det hele varer 60-75 minutter. 
Pris: 350 kr pr. pers. (min. 6 personer). 
Grupper på min. 20 personer får 10 % rabat. 

 

Salsa

Lad jer forføre til salsaens rytmer og lære dansens grundlæggende trin og hvordan I bevæger jer på et dansegulv i salaens dans. Undervisningen tilpasses jeres niveau og tempo så alle kan være med. 
Vi afslutter med et fælles danseshow, hvor alle er aktive og hovedpersonen i centrum. 
Vores erfarne og dygtige danselærer tager jer med på en rejse ind i salsaens verden og giver jer en aktiv, underholdende og sjov oplevelse.  
Aktiviteten tager ca. 40 minutter. 
Pris
2090 kr med op til 10 personer.
Herefter 100 kr pr. ekstra person.

lav din egen Musikvideo.

 

Nu kan du indspille en CD & Musikvideo, hvis du vil have et uforglemmeligt minde fra jeres polterabend eller andre begivenheder. Eventfactory sørger for at give jer den sjoveste oplevelse med professionelt lydstudie og kameraføring. Bruden/gommen bliver lead singer og resten af holdet danner koret. Det er vigtigt at alle er med, fordi det gør oplevelsen endnu sjovere. Og I får helt sikkert en kæmpegriner, når I efterfølgende lytter til jeres sang. Læs mere.

Discodans

Slip kroppen løs på dansegulvet til discoens glade musik. Lær at indtage dansegulvet som en ægte discokonge eller discodronning og imponer med lækre trin og seje dansemoves. 
Undervisningen tilpasses jeres niveau, så I alle får en rigtig god og sjov oplevelse. 
Vi slutter af med et fælles show, hvor I alle deltager og hvor hovedpersonen er i centrum. Tag jeres nye dansetrin med på dansegulvet til bryllupsfesten og imponer resten af selskabet med jeres nye seje dansemoves og giv et lille show. 
Det er vores dygtige erfarne danseunderviser, som tager der med på en discorejse og giver jer en underholdende, aktiv og sjov oplevelse. 
Aktiviteten tager ca. 40 minutter. 
Pris
2090 kr med op til 10 personer.
Herefter 100 kr pr. ekstra person.

 

Croquis

Ved en croquis kommer I til at udfolde jer kreativt på en sjov og anderledes måde. Croquis er en af de mest populære aktiviteter til polterabender, da det er sjovt, anderledes, udfordrende og lærerigt og ofte noget alle er nye i. 
I får med garanti god underholdning, når I skal forsøge at tegne nøgenmodellen og bagefter sammenligne og se hinandens tegninger og kunstværker. I starter med en introduktion og vejledning i at tegne croquis. I vælger selv om I ønkser en mandlig eller kvindelig model at tegne efter. I får alle udleveret tegnemateriale og derefter tegner i modellen i forskellige positioner med tidsbegrænsning og med vejledning undervejs. Det er underholdende og lærerigt og for mange er det både en smule grænseoverskridende i starten og en god oplevelse. 
Aktiviteten varer 40 minutter. 
Pris 
2090 kr med op til 10 personer. 
Herefter 100 kr. per ekstra person.

 

Lokumsræs

Dyst i lokumsræs og få et indslag til jeres polterabend, firmafest eller anden begivenhed, som uden tvivl vil give jer en sjov oplevelse med masser af grin.
Lokumsræs er en sjov aktivitet for alle, hvor I typisk alle vil have samme udgangspunkt, da mange ikke har prøvet det før. I ræser rundt på toiletterne og dyster i hold på banen med små konkurrencer og til slut hvem der er den hurtigste lukumsræser. 
Aktiviteten tager ca. 45 minutter. 
Vi kan både være hos os på Teglholmsgade 5 min. fra Hovedbanegården. Eller vi kan også komme til jer og levere to eller fire lokumsræsere, hvis I ønsker at arrangere et lokumsræs på en parkeringsplads, i en gymnastiksal eller lignende. Ring for at få et godt tilbud.
Pris
Op til 10 personer - 1990 kr. Derefter 50 kr./ekstra person 
Ved flere end 20 personer finder vi en god pris.


Fotomodel

Som fotomodel giver I dagens hovedperson en særlig oplevelse med minder for livet.
I vores private lounge eller på en anden ønsket lokation, får hovedpersonen lov til at posere foran kameraet. Vores fotograf er klar med sit professionelle udstyr, lamper osv. I har loungen for jer selv og kan undervejs nyde forfriskninger fra vores bar. 
Der bliver taget en række billeder, hvor fotografen heraf udvælger de 12 bedste, som bliver sendt til kunden via et link. De fire bedste billeder vil blive redigeret som rigtige modelbilleder. 
Af de 12 billeder kan f.eks. brugs til en kalender, der kan gives som morgengave til bruden/gommen. I bestemmer selv hvad temaet skal være, hvor vovet det skal være og hvad tøj, accessories, mm. personen skal have på (tøj mm. medbringes selv). Giv hovedpersonen en sjov oplevelse og få foreviget sjove, smukke, frække eller skøre minder. 
Varighed ca. 40 minutter. 
Pris 
2950 kr. inkl. i prisen er 12 billeder som efterfølgende modtages digitalt via et link.  
Når fotosessionen er færdig kan I vælge om I vil have lavet print at nogle af billederne, plakater eller kalender. 


CD-/musik-indspilning

Med indspilning af en eller to sange, vil I have god underholdning til bryllupsfesten når dansegulvet åbnes. I vælger selv og gerne på forhånd hvilken eller hvilke sange i ønsker der skal synges og indspilles. I kan synge alle sammen fælles eller lade hovedpersonen synge selv. Mange vælger ofte at synge fælles på omkvæd og lade hovedpersonene synge vers. Så får I både bliver en fælles oplevelse og udfordrer samtidig hovedpersonen eller lader hovedpersonene udfolde sig.  
I får efterfølgende sangen/sangene sendt til jer digitalt og I har nu gode minder for altid. Det kan være sjovt at tage sangen/sangene frem til fremtidige begivenheder og mindes en sjov og god. 
Pris:
1 sang 1890 kr. 
2 sange 2390 kr. 

 

Danse-stripundervisning

Med danse stripundervisning får I en sjov og underholdende oplevelse, hvor I (måske) bliver udfordret på bevægelser og lærer nogle nye moves. I får bevæget hofterne, svinget med håret og bevæget jer sexet til god musik. Til slut bliver det hele sammensat til en lækker lille danseserie. Dansen kan tage udgangspunkt omkring en stol, hvor der sidder en, som I skal danse for. Instruktøren viser jer de forsekellige moves og dansen, hvorefter I alle lærer det og får mulighed for til sidst at vise, hvad I har lært over for hinanden. Det hele foregår i jeres eget trygge selskab med hjælp fra instruktøren. I vil få sved på panden og få en masse grin, mens I kaster jer ud i de frække dansemoves. Tag det gode humør med og få en god oplevelse, som I vil kunne mindes længe.
Har I nogle særlige ønsker til dansen eller noget I gerne vil lære, må I endelig sige til på forhånd, så instruktøren har mulighed for at have det med i planlægningen.
Aktiviten tager ca. 45 minutter. 
Pris
Op til 10 personer 2090 kr. 
Herefter 100 kr. per person. 

 

Se alle vores aktiviteter på vores hjemmeside (find link ved kontaktinfo).

Indhent tilbud idag

Andre aktiviteter fra Eventfactory

Andre aktiviteter i samme kategorier