Event center midt i byen

Længde
1-6 timer
Mindstepris (inkl. moms)
2.290,-
Teglholmsgade 27
København Se på kort
Kontakt annoncøren

Eventfactory med over 12 forskellige aktiviteter 

Eventfactory har slået dørene op til helt nye faciliteter på teglholmen. I får adgang til en masse fede aktiviteter og oplevelser, der er bar hvor i kan købe øl, sodavand, drinks og shots. Sammensæt et sjovt, underholdende, aktivt, udfordrende og mindeværdigt program med forskellige aktiviteter hos os. Der ligger nogle store skønne områder med græsplæner, hvor i er velkommen til at sidde med tæpper og hygge, husk at rydde op efter jer.

Book minimum to aktiviteter hos os og få  10 % rabat. 

Vi har blandet andet: 

Cocktailkursus

I lærer at give jeres drink et løft, når i under vejledning af vores bartender lærer at lave flotte og lækre cocktails. I kommer til at lære om cocktailens historie og bartenderens professionelle udstyr og teknikker, som I får lov at afprøve. 
Imponer med jeres nye teknikker og imponer til bryllupsfesten med cocktails der smager fantastisk. 
I får en velkomst med lækker Mambo Mixer sammen med en fortælling om cocktailens kunst og kunnen. Herefter får i træning i brug af udstyr og hvordan I selv sammensætter, mixer og serverer cocktails. Med jer får i vores bedste og mest populære opskrifter på cocktails, så i selv kan fortsætte med at mixe og servere når festen fortsætter. 
Hvis I har særlige ønsker til en specifik cocktail eller andet, så fortæl os det endelig!
Det hele varer 60-75 minutter. 
Pris: 350 kr pr. pers. (min. 10 personer). 
Grupper på min. 20 personer får 10 % rabat. 

Funcar - er vores sidste nye skud på stammen .

der er fart og spæning, fra første sek, vi køre 2 hold mod hinanden og skal gennem forskellige teknikker der er bare fedt!

Salsa

Lad jer forføre til salsaens rytmer og lære dansens grundlæggende trin og hvordan I bevæger jer på et dansegulv i salaens dans. Undervisningen tilpasses jeres niveau og tempo så alle kan være med. 
Vi afslutter med et fælles danseshow, hvor alle er aktive og hovedpersonen i centrum. 
Vores erfarne og dygtige danselærer tager jer med på en rejse ind i salsaens verden og giver jer en aktiv, underholdende og sjov oplevelse.  
Aktiviteten tager ca. 40 minutter. 
Pris
2090 kr med op til 10 personer.
Herefter 100 kr pr. ekstra person.

lav din egen Musikvideo

Nu kan du indspille en 1 Musikvideo, hvis du vil have et uforglemmeligt minde fra jeres polterabend eller andre begivenheder. Eventfactory sørger for at give jer den sjoveste oplevelse med professionelt lydstudie og kameraføring. Bruden/gommen bliver lead singer og resten af holdet danner koret. Det er vigtigt at alle er med, fordi det gør oplevelsen endnu sjovere. Og I får helt sikkert en kæmpegriner, når I efterfølgende lytter til jeres sang.

Discodans

Slip kroppen løs på dansegulvet til discoens glade musik. Lær at indtage dansegulvet som en ægte discokonge eller discodronning og imponer med lækre trin og seje dansemoves. 
Undervisningen tilpasses jeres niveau, så I alle får en rigtig god og sjov oplevelse. 
Vi slutter af med et fælles show, hvor I alle deltager og hvor hovedpersonen er i centrum. Tag jeres nye dansetrin med på dansegulvet til bryllupsfesten og imponer resten af selskabet med jeres nye seje dansemoves og giv et lille show. 
Det er vores dygtige erfarne danseunderviser, som tager der med på en discorejse og giver jer en underholdende, aktiv og sjov oplevelse. 
Aktiviteten tager ca. 45 minutter. 
Pris
2090 kr med op til 10 personer.
Herefter 100 kr pr. ekstra person.

Croquis

Ved en croquis kommer I til at udfolde jer kreativt på en sjov og anderledes måde. Croquis er en af de mest populære aktiviteter til polterabender, da det er sjovt, anderledes, udfordrende og lærerigt og ofte noget alle er nye i. 
I får med garanti god underholdning, når I skal forsøge at tegne nøgenmodellen og bagefter sammenligne og se hinandens tegninger og kunstværker. I starter med en introduktion og vejledning i at tegne croquis. I vælger selv om I ønkser en mandlig eller kvindelig model at tegne efter. I får alle udleveret tegnemateriale og derefter tegner i modellen i forskellige positioner med tidsbegrænsning og med vejledning undervejs. Det er underholdende og lærerigt og for mange er det både en smule grænseoverskridende i starten og en god oplevelse. 
Aktiviteten varer 45 minutter. 
Pris 
2090 kr med op til 10 personer. 
Herefter 100 kr. per ekstra person.

Lokumsræs/ Fun car

 

VI ER GÅET VÆK FRA lOKUMMERÆS OG BRUGER NU KUN FUN/DRIFTER CAR.

Dyst i fun car få et indslag til jeres polterabend, firmafest eller anden begivenhed, som uden tvivl vil give jer en sjov oplevelse med masser af grin.
Lokumsræs er en sjov aktivitet for alle, hvor I typisk alle vil have samme udgangspunkt, da mange ikke har prøvet det før. I ræser rundt på de vilde cars og dyster i hold på banen med små konkurrencer og til slut hvem der er den hurtigste ræser. 
Aktiviteten tager ca. 45 minutter. 
Vi kan både være hos os på Teglholmsgade 5 min. fra Hovedbanegården. 
Pris
Op til 10 personer - 2190 kr. 
Ved flere end 20 personer finder vi en god pris.


Op til 10 personer 2190 kr. 
Herefter 100 kr. per person. 

Se alle vores aktiviteter på vores hjemmeside (find link ved kontaktinfo).

Indhent tilbud idag

Andre aktiviteter fra Eventfactory

Andre aktiviteter i samme kategorier