NYHED

Privat Spa oplevelse- den ultimative forkælelse

Længde
2- timer
Deltagere
4 - 15 personer
Mindstepris (inkl. moms)
1.900,-
Lille Havdrupvej 1
Havdrup Se på kort
Kontakt annoncøren

Langager Spa er et populært sted at holde polterabend og fejre den kommende brud med luksuriøs spa forkælelse i helt private rammer!

Beliggende tæt på København i Gl. Havdrup, får I vores luksuriøse spaafdeling helt for jer selv.
Afdelingen består af en stor lækker 7 personers jacuzzi med boblende massagedysser, en privat sauna og svalende lounge, hvor I kan nyde kølige bobler i glas og snacks. Derudover er der privat bade- og omklædnings faciliteter.

På vores idylliske gårdsplads får I adgang til vores smukke orangeri, hvor I kan nyde egen medbragt forplejning eller lade os står for det efter jeres ønsker. 

Privat Spa inkluderer:

  • 2 timers fri adgang til Spaafdelingen
  • Vores smukke Orangeri til fri afbenyttelse
  • 2 flasker mousserende vin
  • Læskedrikke
  • Isvand
  • Frisk frugt
  • Salte snacks
  • Lån af badekåber & håndklæder
  • Vegansk shampoo & balsam

Pris for Privat Spa:

Startprisen for 4 personer er 1900,- kr. for et 2 timers arrangement. Yderligere deltagere kan tilkøbes for 225,- kr. pr. person og yderligere tid kan tilkøbes for 175,- kr. pr. person pr. time.

Ekstra tilvalg:

For ekstra forkælelse, kan I tilkøbe ansigtsmasker & bodyscrubs, eller bestille en lækker ansigtsbehandling til den kommende brud. I kan desuden tilkøbe oppyntning, eller selv stå for det.

Ønsker I et længere arrangement kan I leje vores smukke eventlokale, hvor I kan arrangere alt fra private dining, salsa, croquie tegning eller hvad I måtte ønske.

Kontakt os for et skræddersyet arrangement som passer til præcis til jeres ønsker!

Sted & Praktik:

Langager Retreat ligger i smukke idylliske omgivelser tæt på Køge og Roskilde i Gl. Havdrup. I skal selv medbringe badetøj- vi søger for håndklæder og badekåber. 

Booking:

Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig indenfor 24 timer. Vi glæder os til at sammensætte et luksuriøst arrangement til jer!. 

Om Langager Retreat

Langager Retreat er en oase af velvære, hvor selvforkælelse og luksus går hånd i hånd. Vi tilbyder Spa & Wellness oplevelser, professionelle skønhedsbehandlinger og unikke wellness events. 

Indhent tilbud idag

Langager Retreat hjemmeside
Langager Retreat tlf nr.
61 47 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk