Keramik for alle

Tid
1-4 timer
Deltagere
4 - 30
Pris p.p. (Inkl. moms)
380-600 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
3.800 kr.
Dag Hammerskjolds alle 3 kl. tv. (Indenfor)
København Ø Se på kort
Kontakt Annoncøren

Hold en anderledes og sjov Polteraben på Peter Durlevs Keramik værksted, beliggende på Østerbro - et stenkast fra Østerport station. 

Det vil være en anderledes og sjov oplevelse, hvor i vil få jeres egen hjemmelavet kreation med hjem til minde om dagen og oplevelsen vil med garanti skabe mindeværdige smil på læben.

Det foregår således, at der vil blive demonstreret nogle enkle fremstillingsteknikker, så i relativt let kan fremstille nogle fine ting i ler.

Eksempler på temaer kunne være (andre er også kærkommen).

  • Portrætmodellering: 
    • Gommen/bruden sidder model hvor i hver især kreere jeres egen udgave af modellen i ler.
  • Servicefremstilling: 
    • Alle laver en vase, lysestage, serveringsfad eller andet som bliver en del af pynten på bordene til selve brylluppet eller til minde hjemme hos bruden/brudgommen.
  • Lerdrejning(Kun hvis antallet er 7 eller derunder eller i deler jer op i hold):
    • Kursus i det udfordrende håndværk i lerdrejning på el-drejeskiver. Fremstilling af vaser, skåler el. lign. Vi starter med en introduktion til arbejdsgangen, hvor i efterfølgende selv arbejder på skiverne. Undervejs vil i få masser af støtte og assistance af Peter, der har mere end 10 års undervisningserfaring.

Afhængig af antal deltagere er mulighederne forskellige og vi kan sammen skræddersy den bedste løsning til jer.

Tingene der bliver fremstillet, vil efterfølgende blive brændt med en glasur som jeg foreslår bruden/gommen vælger. 10-12 dage efter er tingene brændt og kan hentes efter aftale.

Varighed: 1,5-4 timer (normalen er ca. 2 timer). Dette er op til jer og afhænger af jeres tema og resten af dagens program.

 

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Durlev Keramik - Keramikskolen

Durlev Keramik - Keramikskolen:

Andre aktiviteter i samme kategorier