NYHED

Linoleumstryk

Tid
2-3 timer
Deltagere
8 - 14
Pris p.p. (Inkl. moms)
250-325 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
2.000 kr.
Sted (Indenfor)
Syd- og Midtjylland og Fyn
Kontakt Annoncøren

Linoleumstryk - til polterabender, firmafester og sammenkomster

Er du på udkig efter en kreativ, sjov og hyggelig aktivitet til polterabendet eller firmafesten? Eller vil du bare gerne samle venner, naboer og/eller familie til en hyggelig, kreativ stund?

Så kan du booke en privat workshop i linoleumstryk med mig i dit eget hjem – eller i mine lokaler på Nørregade 63 i Vejle.

Lav jeres egne grafiske værker på 2-3 timer 

På workshoppen introduceres I til de basale teknikker i håndtrykt linoleumstryk i en enkel farve. I lærer hvordan, I kan tegne og overføre små enkle motiver til mindre stykker linoleum, samt hvordan I skærer pladerne ud og trykker med dem på forskellige måder i hånden. Til hver deltager er der 1 linoleumsplade samt 4 stykker kraftigt akvarelpapir, så alle kan gå hjem med 1-3 gode tryk lige til at sætte i glas og ramme og hænge op derhjemme. Hvis der er mere tid tilbage, eller man har lyst til at arbejde videre derhjemme, er det muligt at tilkøbe ekstra linoleumsplader, papir samt forskelligt andet grej til linoleumstryk for små beløb.

Erfaren og engageret underviser

Jeg er udøvende billedkunstner samt en meget rutineret underviser med stor erfaring fra min egen kursusvirksomhed samt ansættelser på grundskoler samt i gymnasieskolen. Det er vigtigt for mig, at alle deltagere på mine workshops har en hyggelig, sjov og lærerig oplevelse.

Pris

En workshop på 2 eller 3 timer (+ klargøring og oprydning) koster henholdsvis 250kr og 325kr pr. deltager. Der skal tilmeldes mindst 8 deltagere. Desuden tager jeg lidt transportgebyr, hvis jeg skal køre ud til jer (250kr./timen + evt. bropenge/færgebillet). 

Spørgsmål og bookning

Kontakt Lene via kontaktformularen, telefon eller sms hvis du har spørgsmål eller vil booke. 

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Lene Tranberg Billedkunst

Lene Tranberg Billedkunst:
Lene Tranberg Billedkunst Tlf nr.
29 84 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier