Maleri & Drinks med ARTXP

Tid
2-4 timer
Deltagere
5 - 100
Pris p.p. (Inkl. moms)
250-590 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
1.500 kr.
Sted (Indenfor)
København Se på kort
Kontakt Annoncøren

Maleri & Drinks med ARTXP

Udlev Din Indre Kunstner Mens Du Sipper Drinks! Så har du nu chancen for ar få det til at ske, og samtidig kan du ovenikøbet drikke lækre drinks sammen med venner eller kollegaer! ARTXPs Maleri & Drinks Oplevelser er en sjov og mindeværdig måde for venner eller kollegaer at være sammen og holde fest på! Vores Maleri & Drinks oplevelser er designet til alle, og ingen erfaring er nødvendig.

Kom sammen med venner eller kollegaer gennem kunst og book en sjov, kreativ og mindeværdig maling-workshop med en lokal kunstner! Perfekt til Polterabend-aktiviteter, Teambuilding-aktiviteter, Julefrokost, og enhver anden privat lejlighed!

Med ARTXP kan du booke en række Maleri & Drinks oplevelser, som alle er designet af forskellige kunstnere i København, der vil lage dig med ud på en sjov og kreativ rejse i et par timer.

Oplevelsen inkluderer

Alle ARTXPs Maleri & Drinks Oplevelser inkluderer følgende:

  • En professionel kunstner, der vil give trin-for-trin maling vejledninger, som alle, uanset erfaring eller ej, nemt kan følge.

  • Alt kunst materiale til hver gæst

  • En unik underholdende Polterabend, hvor alle vil tage derfra ikke kun med fantastiske minder, men også med deres egne kunstværker/malerier!  

  • En velkomstdrink (for visse oplevelser)

Location

Du kan vælge mellem din eller kunstnerens adresse. Der opkræves et ekstra transportgebyr, hvis du vælger din adresse. Gebyret vil afhænge af din adresse. 

Pris

ARTXP har forskellige Maling Oplevelser. Priserne varierer, og man kan derfor booke den oplevelse, der passer bedst til ens budget.

Hvem er dette til?

Alle ARTXPs Maleri & Drinks Oplevelser passer til alle niveaue. Ingen forudgående tegnerfaring er nødvendig.

Er perfekte til Polterabend- aktiviteter, Teambuilding-aktiviteter, Julefrokost- aktiviteter, Fødselsdagsfester, mm. Book din Maleri & Drinks Ooplevelse i dag!

Hvordan bestiller man?

Når du er klart til at booke din Maleri & Drinks Oplevelse, så kontakt os, og vores team vil vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Har du spørgsmål?

Kontakt os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil høre mere om ARTPs forskellige Maling Oplevelser.

Vi glæder os til at høre fra dig og planlægge en mindeværdig oplevelse for dig!

Dit ARTXP team

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til ARTXP

ARTXP Tlf nr.
53 76 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra ARTXP

Andre aktiviteter i samme kategorier