Spil polo på hest - en kongesport

Tid
1-3 timer
Deltagere
4 - 30
Pris p.p. (Inkl. moms)
750 kr.
Lyngebæksgårdalle 12 (Inde/ude)
Lyngebækgård (Nivå) Se på kort
Kontakt Annoncøren

Polospil i smukke omgivelser 

Skal I have et spændende, anderledes og eksklusivt indslag til jeres polterabend, er polo hos Copenhagen Polo Club et rigtig godt valg. Det kræver ingen særlige færdigheder eller rideerfaring og det kan arrangeres for små grupper på 4-6 personer op til 30+ deltagere. 

I vil blive instrueret af det erfarne og dygtige poloteam og ride på de rolige og veltrænede ægte fuldblods poloheste. I kan derfor føle jer helt trygge til hest og få et unikt indblik i den ædle sposrtsgren. 

Arrangementet kan afholdes både indenfor og undenfor og forgår i smukke de omgivelser ved kysten mellem Nivå og Rungsteed. I får heste, instruktører og polofasciliteter for jer selv og kan teste jer selv i den hæderkronede kongesport. 

I lærer de basale færdigheder i at ride og spille polo på ægte fuldblods poloheste og spille en lille kamp. I vil få en unik oplevelse med god spænding, udfordring og sjov.

Pris pr. person fra kr 750 kr.

Vi sammensætter gerne en pakke ud fra jeres ønsker og tid til rådighed og kan f.eks. krydre oplevelsen med trofæer, præmieoverrækkelse, frokost, bobler, polo show / opvisningskamp og meget mere.

Det praktiske

Vi søger for udstyr og I skal bare selv sørge for ridevenligt tøj og sko. 

Ridetur i smukke omgivelser

Er I ikke til polospillet, men vil gerne have en unik og hyggelig oplevelse på hesteryg, tilbyder vi også rolige rideture i den nordsjællandske natur. Turen tager ca. en time og foregår på små private stier på de rolige og erfarne poloheste. 

Prisen pr. person: fra 695 kr.

Vi laver altid gerne særligt tilpassede pakker. Så har du et bestemt ønske til jeres arrangement, så tag endelig fat i os.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Copenhagen Polo Club