Tarot og horoskop læsning

Tid
1-3 timer
Deltagere
4+
Mindstepris (Inkl. moms)
2.000 kr.
Engvej 37.st.tv. (Inde/ude)
København S Se på kort
Kontakt Annoncøren

Tarotlæsning til festlige lejligheder

Du og dine gæster kan godt glæde sig, når Susanne Taylor kommer som den hemmelige gæst. Jeg overrasker bruden / gommen eller kollegaer med at læse kort. Det bliver festligt, underholdende og det giver stof til eftertanke.

Tarot kortene afslører, hvilken power, dynamik og energi, der er omkring bruden / gommen. Forskellige livstemaer vil blive belyst undervejs, for eksempel kærligheden, karrieren, boligen, økonomien.

Bruden / gommen kan vælge, om vi skal sidde sammen med jer, som er værter / værtinder til denne polterabend, så I kan lytte med, eller om det bare skal være os to i enerum. Tid: Cirka 25 min.

Herefter er det jeres – værternes / værtindernes – tur. I stiller spørgsmål, og jeg læser kort for hver af jer, og kortet tydes, mens alle lytter med. Der er sommerfugle i luften, når kortene kommer på bordet. Mennesker har forskellige livstemaer, og nu har I alle chancen for at modtage et personligt budskab.

Om Susanne Taylor

Susanne Taylor er en af de få kvinder i Danmark, der er forfatter, astrolog og tarotmester. Susanne har specialiseret sig i at se muligheder og tendenser for nuværende livstemaer, men også hvad der kan være på spil i fremtiden.

I ”underholdningsafdelingen” kan du booke Susanne til polterabend, firmaarrangementer eller andre events – det plejer at være både muntert og lærerigt.

Susanne Taylor har medvirket i flere tv udsendelser. Blandt andet i TV2. Dokumentarprogrammet fra 2003.  På rejse med sjælen. Senest har hun medvirket i TV3. Til Middag Hos & Forsidefruerne. 2017.

Hun har gennem årene skrevet stjernetegn for flere ugeblade. På Nuværende tidspunkt er hun astrologisk skribent for verdens største modemagasin. ELLE. Desuden skriver Susanne Taylor om tarotkort for ugebladet. Ude og hjemme.

Startpris i Købehavns City: 1800 kr. Kontakt og få godt tilbud. Tarot/horoskoplæsning

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Susanne Taylor

Susanne Taylor:
Susanne Taylor Tlf nr.
29 26 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk