Wakeboarding, Vandski og Vandsjov!

Tid
1-4 timer
Deltagere
6 - 24
Mindstepris (Inkl. moms)
2.000 kr.
Irma Pedersens Gade 2d
Aarhus C Se på kort
Kontakt Annoncøren

Skal du have en sjov oplevelse på vandet? Så er vi den helt rigtige løsning! 

Vi står klar med to instruktører som sørger for at i kommer trygt og sikkert på vandet. Istedet for den traditionelle speedbåd har vi et kabelystem som trækker personer henover vandoverfalden, vi lærer jer allesammen at wakeboarde eller stå på vandski. Hvis wakeboarding/vandski på kabelsystemet bliver for voldsomt for nogen, så har vi også seks SUP-boards inkluderet som kan hygges rundt på i mellemtiden. Men er det ikke koldt?! Frygt ej! Al udstyr er inkluderet (Våddragt, handsker, hjelm, vest, sokker) og vi sørger for at vores sauna er varm til jer.

Er det ikke svært? Mange spørger os om dette, men vores statistik er at 99/100 personer kommer op at stå på deres første tur.

Vi har en ingen-alkohol-politik, og forbeholder os retten til at afvise folk der er synligt berusede. Alkohol må ikke nydes under aktiviteten, men så snart den enkelte person er færdig med sine ture på banen, kan en kold øl selvfølgelig nydes, også i saunaen! 

Pris:

1 time (op til 6 personer) - 2.000DKK

2 timer (op til 12 personer) - 3.000DKK

3 timer (op til 18 personer) - 4.000DKK

4 timer (op til 24 personer) - 5.000DKK

 

Der er 3-timers gratis parkering langs Bernhardt Jensens Boulevard, og vi har al udstyret der skal bruges! I skal blot medbringe badetøj og et håndklæde, så kan i få en skyller i vores udendørsbruser inden turen går videre.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Aarhus Watersports Complex

Aarhus Watersports Complex:
Aarhus Watersports Complex Tlf nr.
26 37 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Kategorier

Andre aktiviteter i samme kategorier