Prøv den Sjove og Flyvende Aerial Yoga

Tid
1-3 timer
Deltagere
8 - 18
Pris p.p. (Inkl. moms)
175-325 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
1.600 kr.
Hejrevej 30, 3.sal (Indenfor)
Nordic Health House (København) Se på kort
Kontakt Annoncøren

Aerial Yoga er en blanding af yoga/dans/cirkustræning der foregår delvis i en særlig slynge, et stort stykke stof, der hænger en meter over jorden. I modsætning til cirkus kan alle være med her!! Alt er grundigt instrueret af en erfaren underviser, Sisse Siegumfeldt, der er indstillet på at hjælpe alle. Vi snakker sammen og afstemmer jeres ønsker på forhånd. Man kan vælge en mere wellnessagtig og afslappende session, eller en mere udfordrende træning, hvor man også laver nogle tricks og flips. Som regel laver vi et program der kombinerer de to, og ser hvad der sker, og hvad dagsformen er. Alle kan lære at hænge på hovedet, hvis de ønsker det - det er fantastisk.

Man behøver altså ikke at have nogle særlige forudsætninger for at deltage, bare et nysgerrigt sind. Hvis der er deltagere med alvorlige fysiske skader skal vi selvfølgelig have det at vide, gravide vil du blive nød til at springe en hel del stillinger over, men kan fx fotografere.

Arrangementets forløb

Vi laver en opvarmning i slyngen, og bliver fortrolig med den og dens bevægelser. Derefter forskellige yogaøvelser i slyngen, og prøve at hænge omvendt (hvis man har lyst).

Tid kan være fra 1 til 2,5 time alt efter hvad jeres ønsker er. Aerial yoga er meget alsidigt og man kan også lave partnerøvelser og flyvende massage a la acroyoga. Det kan evt. afsluttes med en Ansigtsyoga intro session på en halv time fx, hvis I virkelig skal forkæles.

Eventen foregår i NOR: Nordic Health House i Kbh. Nordvest. (Alt. KULA i Værløse, eller Impuls i Holte, alt afh. af hvad jeg kan booke og hvad I ønsker)

Praktisk

Kula Yoga er et stort smukt lokale med højt til loftet, her er virkelig smagfuldt. Vi har mulighed for omklædning, så I har mulighed for at skifte til træningstøj inden arrangement, men desværre ikke bad. Vi har yogamåtter osv. 

Det er en fordel ikke at have spist stort umiddelbart før. Alkohol og Aerial er en dårlig kombi :)

Træningstøj skal være uden lynlåse da de kan beskadige slyngerne, armhuler og knæhaser skal helst være dækket, det er mest behageligt.

Der er gratis parkering lige udenfor Kula Yoga og 600 m. til Værkløse St.

Priser

Der er 16 slynger i salen i NOR, så max. 16 personer. 18 i Kula, 10 i Impuls

1 times Aerial yoga og koster 175,- pr. person (dog min. 1600,-)

1,5 times Aerial event koster 250,- pr. person (dog min. 2000,-)

2 timers Aerial event koster 325,- pr. person (dog min. 2600,-)

 

Dvs. hvis I er færre end 8 personer betaler I mere pr. person.

Brud /brudgom er gratis. Alt er incl. i disse priser. Andre pakker kan aftales.

Beløbet betales på forhånd, så man booker og betaler for et bestemt antal deltagere, kommer der flere på selve dagen, kan vi ordne det på Mobile pay. Det vil også sige at hvis der kommer færre end du har booket, betaler du alligevel, så book til dem du er sikker på. Ved aflysning fx pga. Corona-restriktioner tilbagebetales naturligvis.

Vi glæder os til at se jer!

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Blå Himmel Yoga

Blå Himmel Yoga:
Blå Himmel Yoga Tlf nr.
26 23 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier