Poledance, twerk, yoga & croquis Nørrebro

Længde
1-10 timer
Deltagere
4 - 25 personer
Pris pp. (inkl. moms)
125,-
Mindstepris (inkl. moms)
999,-
Esromgade 15
København N Se på kort
Kontakt annoncøren

Events indenfor polefitness, yoga, twerk og croquis

Vi bestræber os at efterkomme alle ønsker til arrangementet, så det bliver en uforglemmelig og sjov dag for alle! Så kontakt os gerne for at høre mulighederne for at sammensætte jeres event, så det passer præcis til jer. Der er mulighed for f.eks at lave en konkurrence ud af det, for den mere konkurrencemindede eller personliggøre eventet på anden vis, så det passer til jeres målgruppe.

Du kan vælge mellem yoga, polefitness, twerking, eller et personligt træningsevent, som er skræddersyet til jeres event. Vi udbyder også Croquis tegneevents, hvor du kan tegne en model og udvikle dine kunstneriske kompetencer og blive guidet af en instruktør som vejleder dig i dine tegnekundskaber. Vores instruktører er kompetente og har mange uddannelser bag sig, og er erfarne og professionelle.

Skriv til os så vi kan sammensætte netop dit event! Vi ringer jer gerne op. Vi kommer også gerne ud til Jer på lokation eller I kan komme til studiet belligende på Nørrebro.

Der vil kunne blive serveret frugt og cider, øl eller anden drik efter ønske. Tegneredskaber står vi selvfølgelig for at medbringe.

Medbring gerne selv håndklæde og shorts til polefitness. Vi har omklædning og stor lounge/opholdsrum.

Polefitness

Alle kan være med til Pole Dance, da holdet bliver gennemgået i et roligt tempo, hvor I kan lære teknik, dansetrin af en kompetent instruktør og det hele vil kunne blive sammensat til en lille koreografi til sidst. Der vil være plads til sjov, leg, samt sammenhold og udfordring for alle. Til sidst laver vi lidt udstrækning. Man kan tilkøbe et performence show efter interesse, hvor en dygtig instruktør kan performe en opvisning, så man kan se hvad man kan opnå ved denne træningsform.Priser

4 personer kr. 999,-

Derefter kr. 125,- pr. efterfølgende person.

½ times tillæg med forfriskninger og polefitness opvisning kr. 499,- (ved mere end 15 personer tillæg på 100,-).

Ved booking af 2 eller flere aktiviteter yder vi 25% rabat.

Yoga

Alle kan være med til yoga, da holdet vil blive gennemgået i et roligt tempo, hvor i lære de basale yogaøvelser, det er en god måde at starte dagen ud med noget morgengymnastik og alle kan gå derfra med en god følelse i kroppen.

Alt efter interesse kan holdet blive gennemgået i et mere udfordrende niveau, hvor man kan få guidet avancerede øvelser og prøve kræfter med balance, styrke og smidighed. Der vil være mulighed for Hatha Yoga, Yin yoga, Flow yoga, acroyoga, meditation eller en kombination. Der kan også blive lagt op til konkurrence i hvem som er bedst til de forskellige discipliner og blive fundet en vinder, det kommer helt an på hvad I synes kunne være sjovt og passer bedst til Jeres event.

Vores instruktører er kompetente, erfarne og professionelle. Vi kommer også gerne ud til Jer eller afholder eventet udendørs hvis vejret er til det.

Ved booking af 2 eller flere aktiviteter yder vi 25% rabat.

Croquis

Croquis er for alle og vil blive vejledt af en dygtig og erfaren instruktør, der vil blive fortalt lidt om hvad croquis handler om og blive gennemgået i et roligt tempo. Du vil blive vejledt i denne gamle tegnestil og forskellige tegne teknikker. Det vil være en sjov og anderledes måde at tilbringe dagen på, ved at være fordybet og udvikle dine kunstneriske kompetencer og man behøver ikke at være god til at tegne, da det er en personlig proces og handler om at udvikle sine evner ved at udtrykke sig på forskellig vis. Skjulte talenter vil kunne udtrykke sig unikt i den måde tegningen skildres på. I vil kunne få jeres unikke stykke kunst med hjem som et minde. Der vil blive vejledt i forskellige tegnemåder og i forskellige tidshorisonter.

Kontakt os gerne for forespørgsel på at skabe den bedste oplevelse for dit Croquis event!

Modellerne

Vi har både mandlige og kvindelige croquis-modeller, som alle er erfarne og professionelle.

Vi stræber efter naturlige og tidsløse kropsudtryk.

Lokaler

Vi kommer gerne til jer, hvis I har et velegnet lokale til croquis, men I kan også leje vores lokale belligende på Nørrebro. Det vigtigste er, at lokalet er indrettet, så I kan sidde behageligt med tegneredskaberne, og at der er en god belysning i lokalet. 

PRISER:

  • 8-10 personer: DKK 1.500,-
  • 11-15 personer: DKK 1.700,-
  • 16-20 personer: DKK 2.000,-
  • 21-25 personer: DKK 2.500,-
  • Leje af lokale: DKK 450,-
  • Priserne er angivet med alt inkluderet

Vi sørger selvfølgelig for tegneredskaberne.

Twerking
En sjov og anderledes måde at tilbringe dagen på ved at få undervisning i at bevæge hofterne og ballerne af en professionel og erfaren instuktør, som formår at få alle med og skabe en god og sjov stemning. Der er plads til grin og leg og at blive udfordret for selv den mest uerfarne. 

Ved booking af 2 eller flere af ovenstående aktiviteter yder vi 25% rabat.

Lokation

Esromgade 15, 4. sal att. R. Studio, 2200 Nørrebro

Indhent tilbud idag

Pole & Yoga For Life hjemmeside
Pole & Yoga For Life tlf nr.
20 22 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier