Poledance, chairdance, yoga & croquis Nørrebro

Længde
1-10 timer
Deltagere
4 - 25 personer
Pris pp. (inkl. moms)
125,-
Mindstepris (inkl. moms)
999,-
Prøvestensbroen 3A, stuen
København S Se på kort
Kontakt annoncøren

Poledance

Alle kan være med til Pole Dance, da holdet bliver gennemgået i et roligt tempo, hvor I kan lære teknik, dansetrin af en kompetent instruktør og det hele vil kunne blive sammensat til en lille koreografi til sidst. Der vil være plads til sjov, leg, samt sammenhold og udfordring for alle. Til sidst laver vi lidt udstrækning.

Vi bestræber os at efterkomme alle ønsker til arrangementet, så kontakt os gerne for at høre mulighederne for at sammensætte jeres event, så det passer præcis til jer. Der er derfor mulighed for f.eks at lave en konkurrence ud af det, hvor der kan blive fundet en vinder. Man kan tilkøbe et show til pakken, hvor en dygtig instruktør kan performe et show efter interesse.

Du kan også vælge at kombinere Poledance med yoga, da vi også er et Yogastudie eller Strong man udfordring nede i Fitness Centret, eller booke en Croquis model til at lære at tegne og udvikle dine kunstneriske kompetencer med en instruktør som vejleder dig i dine tegnekundskaber. Vores instruktører er kompetente, erfarne og professionelle.

Skriv til os så vi kan sammensætte netop dit Pole dance event! Vi kommer også gerne ud til Jer.

Der vil blive serveret frugt og cider, øl eller anden drik efter eget valg.

Medbring gerne håndklæde. Vi har omklædning og badefaciliteter.

Priser

4 personer kr. 999,-

Derefter kr. 125,- pr. efterfølgende person.

½ times tillæg med forfriskninger og poledance show kr. 499,- (ved mere end 15 personer tillæg på 100,-).

Ved booking af 2 eller flere aktiviteter yder vi 25% rabat.

Vi glæder os til at se Jer!

Yoga

Alle kan være med til yoga, da holdet vil blive gennemgået i et roligt tempo, hvor i lære de basale yogaøvelser, det er en god måde at starte dagen ud med noget morgengymnastik og alle kan gå derfra med en god følelse i kroppen.

Alt efter interesse kan holdet blive gennemgået i et mere udfordrende niveau, hvor man kan få guidet avancerede øvelser og prøve kræfter med balance, styrke og smidighed. Der vil være mulighed for Hatha Yoga, Yin yoga, Flow yoga, acroyoga, meditation eller en kombination. Der kan også blive lagt op til konkurrence i hvem som er bedst til de forskellige discipliner og blive fundet en vinder, det kommer helt an på hvad I synes kunne være sjovt og passer bedst til Jeres event.

Vores instruktører er kompetente, erfarne og professionelle. Vi kommer også gerne ud til Jer eller afholder eventet udendørs hvis vejret er til det.

Du kan også vælge at kombinere Poledance med yoga, da vi også er et Yogastudie eller Strong man udfordring nede i Fitness Centret, eller booke en Croquis model til at lære at tegne og udvikle dine kunstneriske kompetencer med en instruktør som vejleder dig i dine tegnekundskaber.

Ved booking af 2 eller flere aktiviteter yder vi 25% rabat.

Croquis

Croquis er for alle og vil blive gennemgået i et roligt tempo af en dygtig instruktør, hvor du vil blive vejledt og få et kort indblik i denne gamle tegnestil og begrebet croquis. Det vil være en sjov og anderledes måde at tilbringe dagen på, ved at være fordybet og udvikle dine kunstneriske sider og man behøver ikke at være god til at tegne, da det er en personlig måde at udtrykke sig på og skjulte talenter vil kunne udtrykke sig unikt. I vil kunne få jeres unikke stykke kunst med hjem som et minde. Der vil blive vejledt i forskellige tegnemåder på tid og med kul og blyant på papir.

Kontakt os gerne for forespørgsel på at skabe den bedste oplevelse for dit Croquis event!

Vi tilbyder forskellige aktiviteter i vores studie og lokaler som også kan tilvælges.

Modellerne

Vi har både mandlige og kvindelige croquis-modeller, som alle er erfarne og professionelle.

Vi stræber efter naturlige og tidsløse kropsudtryk.

Lokaler

Vi kommer gerne til jer, hvis I har et velegnet lokale til croquis, men I kan også leje vores lokale belligende i Kastrup København. Det vigtigste er, at lokalet er indrettet, så I kan sidde godt med tegneredskaberne, og at der er en god belysning i lokalet.

PRISER:

  • 8-10 personer: DKK 1.500,-
  • 11-15 personer: DKK 1.700,-
  • 16-20 personer: DKK 2.000,-
  • 21-25 personer: DKK 2.500,-
  • Leje af lokale: DKK 450,-
  • Priserne er angivet med alt inkluderet

Der vil blive serveret frugt og cider, øl eller anden drik efter eget valg under eventet og vi sørger selvfølgelig for blyant, kul og papir.

Vi kombinerer nogle gange eventet med andre aktiviteter alt efter interesse, så kontakt os gerne for forespørgsel på at planlægge dit unikke Croquis event! Man kan tilvælge Yoga undervisning, Pole Fitness undervisning, eller strong man challenge i vores fitness center! Vores instruktører er kompetente, erfarne og professionelle.

Ved booking af 2 eller flere aktiviteter yder vi 25% rabat.

LOKATION

Esromgade 15, 4. sal att. Rebel studio, 2200 Nørrebro

Indhent tilbud idag

Pole & Yoga For Life ApS hjemmeside
Pole & Yoga For Life ApS tlf nr.
20 22 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier