Bueskydning Odense

Vindegade 94 (Indenfor)
Odense C Se på kort
Kontakt Annoncøren

Bueskydning

Giv bruden eller gommen et spændende polterabend arrangement. Bueskydning en speciel udfordring for alle. 

Alle deltagere får lejlighed til selv at prøve at skyde med bue og pil, og der bliver et par spændende konkurrencer. Her vil alle, på en sjov måde, prøve at præstere under pres til en konkurrence, og opleve nervepresset af at hver enkelt pil tæller.

KONTAKT os via kontakformularen eller ring til os. 

 

ER DU EN VIRKSOMHED? 

Søger du et arrangement til din virksomhed, tilbyder vi et bueskydningsevent. Her vil I høre om de færdigheder, der skal til for at komme til tops i den internationale elite. I vil høre om træningsmetoder og hvordan disse kan implementeres blandt medarbejderne.

Se frem til et spændende indblik i bueskydning, og få inspiration til, hvordan virksomheden kan blive bedre til at ramme plet hver gang, der sigtes efter et mål.

At kunne skyde et perfekt skud under pres, handler om konstant at holde fokus på processen og lade målet være fuldstændigt underordnet.

Oplev - og se - hvordan bueskydningen på en næsten ekstrem måde handler om, at have et synligt mål, at træne fokuseret, at kende betydningen af den mentale styrke, og at være forberedt på at forskellen på fiasko og succes ofte afhænger af nogle få millimeter.

Hør bl.a. om træningsmetoder, der sigter mod at kunne præstere under ekstrem pres. At ramme plet hver gang, med en puls tæt på det maximale af kroppens ydeevne mens benene står og ryster, kræver den rette forberedelse.

Arrangementet har særdeles SYNLIG fokus på processen med at sætte sig mål – og vejen til at nå dem – på en meget anderledes og tankevækkende måde!

 

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Fynbuerne

Fynbuerne:
Fynbuerne Tlf nr.
21 68 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier