Stomp i København & på Sjælland

Tid
1-2 timer
Deltagere
6 - 1000
Sted (Inde/ude)
København & Sjælland
Kontakt Annoncøren

Event med STOMP i København & på Sjælland

StompShop er et spændende og anderledes fest-indslag med humør og heftige rytmer.

I bliver ALLE udfordrede og får mulighed for at slippe hæmningerne, når jeres indre rytmeboks slippes fri.

Vi skal klappe, trampe, råbe og få rytmerne helt ind i kroppen, før vi kaster os over de alternative ‘instrumenter’ - akkurat som i de kendte stomp-shows.

I glemmer tid og sted og bliver helt høje, når vi rigtig giver den gas. Altsammen foregår i en tryg og humoristisk atmosfære, hvor der er plads og tid til at fejle og komme med på beatet igen.

Polterabend-varighed: 1 time.

StompShop er baseret i København, men kommer gerne ud og besøger jer.

Stomp Workshop - Rytme i kroppen

En usædvanlig oplevelse, som vil ryste deltagerne samme igennem rytme, udfordringer og underholding.

Stomp workshoppen kaster deltagerne igennem sjove rytmiske øvelser, i bedste Stomp stil, og sørger for at de får skabt gode fælles oplevelser igennem musikkens verden. Alle kan deltage i eventen, selv om man ikke har nogen musikalsk forudsætning og det bliver ikke traditionelle musik-instrumenter som deltagerne skal spille på. Det er med til hurtigt at skabe en god stemning og får ladet energien op hos alle der deltagere.

Både teamwork og samarbejde etablerer sig løbende igennem eventen, hvor bevægelsen og musikken er hele omdrejningspunktet. Deltagerne får krystaliseret resultatet af et godt teamwork, hvor alle er afhængige af gruppens humør og energi. 

NB: I Corona-perioden vil workshopppen foregå udendørs (tørvejr eller overdækket) med sikkerhedsafstand. Alle instrumenter og stikker vil være ny-afsprittede og blive håndteret med handsker. Kontakt mig gerne for specifikke ønsker og forespørgsler, der sikrer os alle et smittefrit og sjovt event.    

 

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til StompShop

StompShop:
StompShop Tlf nr.
60 18 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier