Dildoparty i hele landet

Tid
1-2 timer
Deltagere
4+
Mindstepris (Inkl. moms)
300 kr.
Sted (Inde/ude)
Hele landet
Kontakt Annoncøren

Dildoparty i hele landet - Billig polterabend aktivitet

 

Et Dildoparty er for kvinder i alle aldre, og er altid sjovt indslag til en polterabend, uanset om man har en masse sexlegetøj i forvejen og er vant til at bruge det eller om man aldrig har prøvet noget af det før.

Til et Dildoparty vil der blive fremvist legetøj, der får kvinderne i den syvende himmel, gokkelegetøj og penisringe til mændene, og spændende legetøj, der giver parrene endnu størrelse nydelse sammen.

Hele arrangementet vil være fyldt med tøsegrin og snak om sex og sexlegetøj så deltagerne får en masse spændende viden og sjove historier. Der er altid et meget bredt sortiment af legetøj med i kufferten så der er noget både til single pigen, til parret og til fyren. 

Et Dildoparty finder sted på den adresse I opgiver ved bookingen. Det kan være i et privat hjem, eller i et lukket lokale på en bar, café eller lignende.

Til en polterabend vil bruden oftest være i centrum men det kan altid aftales individuelt, så hovedpersonen får en god oplevelse. Hvis I gerne vil give bruden lidt ekstra sjov, så er det altid muligt at aftale med sælgeren at hun skal starte arrangementet med at lave en sjov intro, der nok skal sætte gang i den gode stemning.

Det vil være muligt at tilkøbe et gavekort til en værdi mellem 50 og 300 kr., som vi fordobler værdien af, hvis bruden skal forkæles lidt ekstra.

Der stilles ingen krav til påklædning og I må gerne drikke alkohol under arrangementet. Alle deltagere skal være fyldt 18 år. Der er ingen købetvang til et Dildoparty, så det er en superbillig og sjov underholdning ikke kun i forbindelse med polterabends, men også i andre anledninger hvor en større eller mindre gruppe kvinder er samlet.

Varighed: ca. 2 timer. Vores Dildoparty kan dog altid tilpasses jeres ønsker. Det vil f.eks. være muligt at få et dildoparty der varer 1,5 time eller I kan tilkøbe en eller flere konkurrencer.

Hvor kører vi henne: Vi dækker hele landet og det koster aldrig noget i kørsel

Priser: Standard Dildoparty koster 300 kr uanset deltagerantal. Hvis I ønsker konkurrencer med flotte og frække præmier, kan disse tilkøbes for 250 kr. pr. konkurrence. Dette aftales ved endelig booking og betaling finder sted på dagen. Der skal aldrig betales noget forud.

 

Kontakt os snarest, gerne på sms eller tlf. og hør nærmere, så vi kan finde den rigtige løsning til netop jeres arrangement.

Vi træffes alle dage mellem kl. 9 og 21. I kan selvfølgelig også booke eller sende forespørgsel via kontaktformularen.

OBS! Vi kan også ofte hjælpe selvom I er ude i sidste øjeblik eller hvis et andet arrangement går i vasken.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Livet-er-godt

Livet-er-godt:
Livet-er-godt Tlf nr.
24 22 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter fra Livet-er-godt

Andre aktiviteter i samme kategorier