Dildoparty i hele landet

Længde
1-2 timer
Mindstepris (inkl. moms)
250,-
Sted
Hele landet
Kontakt annoncøren

Dildoparty i hele landet - billig polterabend aktivitet

Vi har stor erfaring og kan give jer et par sjove timer uanset om Bruden er en stille pige, der ikke bryder sig om at være for meget i centrum, eller om vi kommer ud til en Brud der har masser af erfaring med dildoparty og sexlegetøj.

Og i øvrigt er det jo ikke kun for Bruden, Brudgommen vil helt sikkert også synes det er et sjovt indslag på hans polterabend med et dildoparty.

Pris

Det koster kun 250 kr. at få os ud.

Der kommer hverken kørsel eller andre gebyrer på. I kan også vælge at holde et dildoparty for Bruden og bagefter et for Gommen. Så koster det kun 400 kr. for to gange underholdning.

Vi dækker hele landet og kommer gerne forbi på det tidspunkt der passer jer, hvad enten det er kl. 9 om morgenen eller kl. 23 om aftenen.

Vi sørger for at finde den sælger, der passer til jeres party, så I får et underholdende arrangement og introducerer gerne os selv på en sjov måde, for at give Bruden /Brudgommen en ekstra sjov oplevelse.

Bruden eller Brudgommen er i centrum, men alle får lov at se på, røre ved og sætte alle de sjove vibrerende ting på næsen. Hvis I tror, at Bruden/Brudgommen kunne tænke sig en ting som minde, har I mulighed for at købe et gavekort på op til 250 kr. som vi så giver dobbelt op på. Vi er helt sikre på at Bruden/Brudgommen kan finde noget i vores store sortiment. Vi har masser af vibrerende ting, mange forskellige former for glidecreme, penisringe, lidt Fifty Shades udstyr og andre underholdende ting med ud.

Vores dildoparty kan altid tilpasses jeres ønsker. Det vil f.eks. være muligt at få et dildoparty, der kun varer 1½ time, hvis i har et presset program med andre aktiviteter.

Kontakt og bestilling

Kontakt os snarest, gerne på sms eller tlf og få en aftale. Vi træffes på tlf. alle dage mellem kl. 9 og kl. 21. Du kan også booke via kontaktformularen.

Husk at vi også ofte kan hjælpe, selv om I er ude i sidste øjeblik eller et andet arrangement går i vasken.

Indhent tilbud idag

Livet-er-godt hjemmeside
Livet-er-godt tlf nr.
24 22 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier