Dildoparty

Dildoparty polterabend aktiviteter kan sætte gang i en sjov og fræk aften med veninderne før den store dag.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Dildoparty i hele landet

Det er tit at man skal være et par timer hjemme på en polterabend så hvorfor ikke få besøg af en vaskeægte dildodame til dildo party. Det er ikke så slemt som nogen synes det lyder. Nogle kan være en smule blufærdige så de skal lige komme sig over deres generthed. Men der kommer nu hurtig en meget fin stemning og grin i lange baner.

Som regel til dildoparty har hun hele arsenalet med at sjove ting og sager, dildo og vibratore i alle slags farver og materiale, kondomer, butplugs, bækkenbundskugler og meget andet sjov. Især bliver der grint højt af de alle største dildoer og mørke af slagsen :) Tit er de meget farvestrålende og af en rigtig god kvalitet. De skal være nemme og rengøre så der ikke er noget der kan sidde og samle bakterier.

Dem der kommer ud med dildo har altid en høj grad af situations fornemmelse og sørger for at sætte stemning så bruden synes det er sjovt. Nogle af dem er sexologer og har virkelig styr på det med svare på spørgsmål og give nogle fede tricks til bækkenbunds øvelser og hvordan man bruger det forskellige legetøj.

I gave kan man evt. give burden et gavekort som hun kan købe ind for. Jeg har selv haft dildoparty hjemme hos mig da jeg var i starten af 20érne, det var en super hyggelig aften, alle skulle prøve hvor kraftige vibratorene var på næsen og der blev spurgt om alle slags spørgsmål og sjove ting og sager. Der er næsten ingen grund til at være genert, det er jo helt naturligt.

De koster som regel ikke særlig meget at få til at komme ud så det er jo et super event til polterabend da det både er sjovt og så kan i spare lidt på pengene da der er nok at bruge penge på den dag.