Prøv elektrisk skateboard

Tid
1-2 timer
Deltagere
1 - 16
Pris p.p. (Inkl. moms)
390 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
390 kr.
Sandet 91 (Udenfor)
Flyvestation Værløse (Værløse) Se på kort
Kontakt Annoncøren

Tag dine venner, dine kollegaer eller din familie med på en cruisertur på Flyvestationen i Værløse. 

Mærk friheden og vinden i ansigtet når du asfalt-surfer i sikre omgivelser.

Vi arrangerer ture og events på elektrisk skateboard for alle, og vi får alle med ud at køre hver gang. Langt de fleste af vores gæster har aldrig stået på et skateboard før, og vi har endnu ikke haft nogen med ude, der har måtte opgive. 

Vi har base på den nedlagte flyvestation i Værløse, hvor vores faste ture foregår. Vi tager også ud af huset og laver events hos jer/dig. Kontakt os og hør nærmere.

Hvad:

Efter en grundig introduktion bruger vi tid på at blive fortrolige med boardet. Vi starter på nøjagtigt det niveau, der er brug for, og ruller de første meter på et stort område, vi har for os selv og med god tid til at lære at mestre skateboardet.  

Når alle er fortrolige med boardet, stævner vi ud på en cruisertur rundt på den storslåede historiske flyvestation.  Vi kommer forbi den store brede landingsbane med plads nok. Vi kommer forbi filmbyen, de historiske hangarer, og der hvor Paven kyssede Danmark.

Vi oplever en blanding af cool skate-surf og historiens vingesus, som hele flyvestationen emmer af.

Se videoen længere nede.  Billeder sige mere end vores ord kan beskrive. 

Varighed: Det hele tager ca. 1.5 time med ca. 1 times kørsel på boardet. 

Hvem kan deltage og sikkerhed:

Vi har specialiceret os i at levere en tryg oplevelse, hvor alle kan være med. Lige fra de små youngsters på 8 år til vores aldersdronning på 67, der aldrig havde stået på et skateboard, men cruisede afsted efter introduktionen.  

Vi laver ture og arrangementer for alle fra 8 år og op, og vi har ikke haft en eneste med ude, der har måtte opgive. Vi får alle med ud og køre. 

Vores skateboards er specialbyggede og designet til både nybegynderen og til den garvede skater med ret godt styr på det. Vi kan styre farten  og sætte den helt ned til max 5 km/t. Så vi starter stille og roligt og justerer farten til den enkelte. 

Vi kører altid med fuldt sikkerhedsudstyr, som vi stiller til rådighed. Hjelm, knæ-, albue- og håndledsbeskyttere. Har man sit eget sikkerhedsudstyr, er man velkommen til at tage det med. 

Det er vigtigt med passende sko. Et par sneakers, løbesko eller ligende er ideelt. Ingen sandaler eller flipflops. 

Vejrforhold:

Det er ikke skægt at køre på elektrisk skateboard i regnvejr. Det er også farligt. Så derfor kører vi ikke ,hvis det regner. Vi kan dog sagtens køre på våd asfalt, hvis det ikke regner. 

Bookinger, der må aflyses på grund af regn, flyttes til en anden dag eller evt. betaling refunderes.  

Vi køre forår, sommer og efterår. 

Turene / arrangementerne har udgangspunkt fra Shelter214 (et gamelt flyshelter) på Flyvestationen i Værløse. Her vil der også være mulighed for at hygge sig i solen med en kop kaffe, øl eller vand og en snack, eller nyde sin medbragte mad.  

Tøv ikke med at tage kontakt, så finder vi det bedste arrangement til dig.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Ride That Thing

Ride That Thing:
Ride That Thing Tlf nr.
61 65 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier