Segway

Find steder med Segway udlejning og Segway events i hele Danmark. Oplev den svævende fornemmelse, lidt hævet over de andre, så du kan skue ud over det hele. Du styrer med kroppens vægt og bestemmer, om du kører frem eller tilbage, drejer osv.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Segway udlejning - Segway til alle lejligheder, polterabend, firmaevents m.m.

Segway er en de nyeste, sjove aktiviteter til polterabend, firmajulefrokost og alle typer events.

Her på polterabend.dk har vi et udvalg af segways og lignende køretøjer, som du kan leje til jeres polterabend eller arrangement.

Hvorfor er det nu lige, at Segway er så sjovt? Jo, det er det fordi denne balanceudfordring både kan bruges af de konkurrencemindede, der vil køre ræs på en kompliceret bane, og af dem der bare gerne vil på sightseeing på en spektakulær og spændende ny måde a la: Kør og væk opsigt. Det er en sikker griner, til man mestrer sin segway til de mere udfordrende opgaver end bare at luske stille og roligt fremad..

Segway er naturligvis også super velegnet til alle mulige former for firma events, fordi alder, højde og drøjde ikke er nogen hindring. I en firmakonkurrence kan alderspræsidenten eller kantinedamen sagtens risikere at vinde i segway – både over chefen og de unge smarte fyre med organiseret morgenhårsfrisure.

Segway er en udfordring for kroppen, fordi man delvis styrer sin segway med kroppens bevægelser. Læner man sig frem kører ens segway forlæns og læner man sig bagud, kører den baglæns. Selve oplevelsen beskrives som at svæve hen over jorden. Lige lidt svært i starten men man lærer det hurtigt.

Om segway bliver fremtidens køretøj, som nogen spår, kan kun fremtiden vise, men det er helt sikkert, at den har fundet en blivende plads i underholdningsbranchen. Det er sjovt og alle kan være med uanset alder. Sværhedsgraden på banen kan de fleste steder tilpasses den enkelte gruppe. Lejer man segway i stedet for at være på aktørens lokalitet, fordi man har en firmafest et bestemt sted, kan man sagtens køre segway i gården eller f.eks. i en nærliggende park. Z-Way køretøjerne er så spinkle og lette, at man kan bruge dem i kantinen eller andre mindre indendørs steder.

Spænd hjelmen og hop op på en segway. Vi ønsker jer god segway tur og modvind på cykelstierne, så pedaltramperne får baghjul.

Segway København og Segway Sjælland

I københavn har vi to aktør som bruger de originale segways. Dels Zens, der ligger i Københavns centrum ved Torvehallerne + de tager ud til folk, hvor de er. Det er dem der startede det og så kan vi tilbyde segway ude hos Superevent i Rødovre, hvor man så også kan lave en masse andre sjove ting.

Segway Jylland

Segway Viborg serviceres af det gode eventcenter FunHall i Viborg. De bruger de originale segways og har et lækkert center med Danmarks eneste Flyball, skydesimulator, Formel 1 simulator m.m.

Zens tilbyder segway kørsel i de fleste større jyske byer, som Århus, Aalborg, Skive, Randers m.m.

Segway Fyn / Segway Odense

Zens har også segway udlejning i Odense og på Fyn.

Der findes nu flere lignende, mere spinkle køretøjer end den originale segway.  Segway er et varemæskeregistreret brand, så ordet segway må kun bruges om de originale segway køretøjer, som er både meget stabile, holdbare og sikre.

Er Segway farligt?

Nej, det er det ikke. De originale Segways er virkelig god kvalitet, så de er sikre og stabile. Selvfølgelig skal man passe på, hvor man kører. Det er jo ikke en bil, så man skal selvfølgelig ikke køre på vejene i trafikken med en segway. Det er det samme, som hvis jeg spørger: Er det farligt at køre bil? Der er svaret jo også nej, hvis jeg kører ordentlig, men selvfølgelig er det farligt at bevæge sig ud i trafikken. Der er jo masser, der ikke overholder færdselsreglerne og der sker jo ulykker. Men selve Segwayen er ikke farlig.

Køb en Segway

Hvad koster en Segway? Der er mange typer af de originale Segways f.eks: Segway i2 SE,  lille lækkert designet Segway, velegnet til byen og virksomheder,Segway x2 SE, robust Segway der kan det meste og særlig velegnet til al udendørs brug og Segway x2 SE Turf også en allround robust Segway med Turf dæk og velegnet bl.a. til golfbaner.

Lidt historie om Segway

Den der opfandt Segwayen, som i starten blev kaldt IT og Ginger, hedder Dean Kamen. Den nye opfindelse blev lanceret i Bryant Park i New York i 2001 og vist i et meget set amerikansk TV program "Good Morning America". Produktion startede først i 2002 og opfinderen slap hurtigt kontrollen med "sit barn" og lod flere private investorer komme med omkring fremtiden for Segways.

The Segway was unveiled December 3, 2001, following months of public speculation,[1] in Bryant Park, New York City, on the ABC News morning program Good Morning America[2][3] and first produced in 2002.[4]

The first owners of Segway Inc. were Dean Kamen and venture capitalists. A few years after production and sale of the Segway had begun, Dean Kamen gave up control of the company to the private investors.

Hvem bruger Segway til daglig?

Nogen tror disse sjove Segway køretøjer kun er til spas og ballade til polterabend, firmaarrangementer og den slags. Men det er skam et seriøst transportmiddel. Der er flere institutioner, f.eks hospitaler, hvor man kan støde på en Segway på de lange gange. Firmaer med lange afstande mellem de forskellige afdeleinger eller store lagerhaller bruger også denne mystiske Personal Transporter, som jo er et selv-balancerende, motoriseret fremtidens transportmiddel i bestemte sammenhænge. Du kan også støde på dem i lufthavne, kæmpe amerikanske indkøbscentre osv.

Se mere om Segway på Wikipedia HER