Gokart

Find spændende gokart events på gokartbaner over hele Danmark. Vi har både indendørs gokart og udendørs gokart. Hos polterabend.dk kan du finde gokart-oplevelser uanset om du bor på Sjælland, Nordsjælland, Fyn, Jylland, Amager, Herlev eller Herning og du kan vælge om du vil køre indenfor eller udenfor. Så skal du arrangere et hæsblæsende gokart event, så kan du finde det her på polterabend.dk uanset om det er en indendørs eller udendørs gokartbane, du søger.

Prøv også:

Gokart i Nordsjælland Gokart i København Gokart i Sjælland Gokart i Midtjylland Gokart i Sønderjylland Gokart i Nordjylland Gokart på Fyn og i Odense

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

KØR GOKART I HELE DANMARK

Gokart må siges at være i top 3 til polterabend aktiviteter. Her på polterabend.dk har vi en del der tilbyder dette. Check vores oversigt over gokart banerne. For dem med et veludviklet konkurrencegen er der også virkelig noget at komme efter her

Det er en super polterabend ide at vælge gokart til jeres polterabend. Her er der både fart og tempo til dem med trang til at trykke speederen i bund og der er også plads til en griner, mens nogen af de andre kører deres gokart runder. For dem med et veludviklet konkurrencegen er der også virkelig noget at komme efter her. Gokart konkurrencen om, hvem der vinder ræset er jo top motiverende og det gælder uanset om man er kvinde eller mand. De fleste gokart baner laver nogle konkurrencer, hvor vinderen får en gave, medalje eller andet. Holdet kan jo også have forberedt en gave til vinderen, som så passer til lige netop jeres gruppe og det de interesserer sig for.

På en gokart bane afslører det sig også nogen gange om en overraskelse, hvem der er en forsigtig Per og hvem der virkelig kaster sig ud i kampen og VIL vinde. Tænker Bruden/gommen: Jeg skal give dem baghjul, skal jeg! Fartbissen folder sig ud. Det er ofte i pigegrupperne, at der kan være overraskelser her. Men man kan have det mega sjovt, uanset om det for nogen er grænseoverskridende bare at sætte sig i en gokart, mens det for andre er at opdage, er at der er en fartbølle gemt i en selv.

Det er tilmed næsten umuligt ikke at have det sjovt til en polterabend, hvor der indgår gokart. Det er faktisk utrolig svært at lade være med at blive grebet af det, når man kører der mod målet og en anden gokart nærmer sig bagfra. Her er der også en chance for at lære sine venner bedre at kende. Er det en konkurrence-type, som sætter alt ind på at vinde? Eller er det én, som godt kan lide at drille de andre? Måske kan du lære nogle nye sider af dine venner og af bruden/brudgommen at kende. Det kan jo være, at vedkommende er en smule forsigtig af sig, og så kunne det være lidt sjovt at se, hvordan han/hun agerer på en gokartbane, hvor målet er fart og at vinde.

Er det farligt at køre Gokart? Nej, man skal selvfølgelig overholde reglerne - det er jo fart på et kontrolleret område med mange sikkerheds foranstaltninger og myndighedskontrol.

GOKART KØBENHAVN:

Skal i holde polterabend i København skal I besøge Cph Gokart De har en virkelig super placering til deres gokart hal tæt på Enghave station på Vesterbro. Deres gokarts kører på lugtfri benzin så jeres fine tøj ikke stinker resten af dagen! Fed detalje...

Gokart Amager: Hvorfor ikke tage til Kastrup på Amager i København? Her finder du nemlig intet mindre end én af Nordeuropas største gokart baner. Actioncenter Amager´s gokart bane er 500 meter lang og byder på udfordrende sving og er et actioncenter som byder på flere andre aktiviteter, så man kan bruge en hel personaledag der og finde passende udfordringer for både de forsigtige og vovehalsene.

UNDER GOKART KØBENHAVN har vi også GOKART HERLEV og GOKART AMAGER:

I kan også vælge at kører El drevne gokart hos Power Racing Gokart Akademi. I en El dreven gokart når du topfarten hurtigere og bliver ikke brændt af en varm motor. Power Racing er samtidig den eneste bane, du kan trykke på speederen med god samvittighed, da alle gokarts jo er elektriske, og strømmen kommer fra norsk vandkraft. Det betyder heldigvis ikke noget for hverken fart eller køreoplevelse - tværtimod.

Nu har vi også fået gokart i Kastrup på Amager i København. Actioncenter Amager har en af Nordeuropas længste og bedste gokart baner med en super speciel asfalt, som giver den optimale køreoplevelse. Banen er 500 meter lang og de har nye gokart biler af bedste kvalitet, der kan køre op til 70 km/timen. Der er fede sving på gokart banen og der kan køre op til 10 gokarts på banen af gangen.

GOKART ÅRHUS:

Hos flere af gokart banerne på polterabend.dk, kan du også bestille mad til jer efter gokart dysten f.eks. her hos Racehall i Århus. Flere af eventcentrene med go kart har en lang række aktiviteter, så man både kan opleve adrenalinsus og nogle af de sjove aktiviteter, som giver det brede grin og smil på læben.

GOKART KOLDING: 

Hos Kolding Gokart kan du blandt andet også nyde en kold øl efter jeres racetur og her kan du også købe en samlet pakke og få en gang Slotrace med i købet!

GOKART SKIVE:

Hos Skive Gokart  finder I den 250 meter lange gokart bane med krævende sving. Så her er det måske ikke altid den, der træder hårdest på speederen, der vinder. Sømmet kan nemlig ikke være i bund hele tiden.

GOKART SØNDERJYLLAND I SKÆRBÆK :

Her kan du også få fart på drengen, klik ind på Skærbæk Gokart og se deres fede video.

Selvom de fleste har prøvet at køre gokart bliver det ikke mindre sjovt at den grund. Der er altid lagt op til konkurrence hvilket 11 ud af 10 mænd jo går op i. Og piger bestemt også kan jeg da selv skrive under på.

Mange steder kan man kører gokart i hold, det giver ekstra meget spænding for dem der står på balkonen og følger med på placeringer og på tider på skærmene! De kan også give instrukser til personen i gokarten via en radio.

Så hvis I vil have en sikker vinder til jeres polterabend arrangement skal I helt sikkert booke en af vores super gocart steder. Giv dine venner baghjul og lav et væddemål om hvem der vinder! Det er kun at anbefale herfra.

Gokart som pakkeløsning

Gokart er ikke den billigste aktivitet til polterabend, men det er et sikkert hit. Så skal alle være glade, kan det være et super indslag og så bedre at spare på maden eller transporten.

Nogle af Gokart centrene har mange andre aktiviteter, så man kan købe en pakkeløsning. Så får man alligevel meget for pengene, som så samlet måske alligevel bliver i den billige ende for en hel dag spækket med fede aktiviteter og oplevelser både med fart og tempo og en mavepuster af grin efter sjove dyster i mærkelige discipliner.

Der er også en tendens til at go kart stederne udvider med i hvert fald paintball, så de har minimum 2 aktiviteter at tilbyde.

Vi får hele tiden nye events. Så hold øje med siden for vi har flere gokartbaner på vej. Det er selvfølgelig vores ambition at have go kart baner i alle afkroge af landet og på sigt vil vi gerne have samtlige alle landets gokartbaner repræsenteret.

Gokart er heller ikke bare gokart. Nogle baner er bedre end andre og mere komplicerede. Andre steder har man en særlig god slags asfalt, som er specielt udviklet til gokart kørsel.

Miljø er også blevet en del af gokart universet. Så nogle gokarts er eldrevne, hvilket giver flere fordele foruden den rent miljømæssige. Der er ikke så meget varme i bilen, da motoren ikke bliver lige så varm som i almindelige gokart biler. Miljøhensyn er jo næsten ikke til at komme uden om mere, da presset på ressourcer og CO2 udslip er noget, der hele tiden er fokus på, både for borgere og politikere.

Gokartsporten er det sted, hvor langt størstedelen af verdens mest berømte racerkørere er begyndt at dyrke motorsport. I gokartsporten har de lært en masse fif om ræserkørsel og de har lært at omgås i konkurrenceprægede situationer.

De har trænet koncentration, at holde nerverne i ro og det at holde fokus. Det er selvfølgelig kun et fåtal, der satser på en professionel racerkarriere selv om de ofte kører gokart. Gokartsporten kan dyrkes af alle generationer, både piger og drenge og frem for alt uden at det behøver at koste en formue.

I DASU kan du køre gokart, fra du er seks år. Se DASU´s hjemmeside HER

DASU Race Academy - hvad tror du det er? Det er en gokartskole, der har til formål at tilbyde unge udøvere et udviklingsprogram under ledelse af dygtige instruktører, der højner niveauet generelt og forbereder de bedste på optagelse i DASU og Team Danmarks talentprogram.

Vil du se hvad Wikipedia skriver om Gokart se HER

Her fortælles det bl.a. at navnet gokart er opstået, da en amerikaner Art Ingels, som også opfandt den første Gokart bil i 1956 havde brugt udtrykket: "Let's go kart".  Til events taler de fleste om at køre Gokart, men de seriøse dyrkere af  sporten kalder bilerne for en kart og selve sportsgrenen omtales som karting. Så dit sprog afslører også her, om du er hyggekører og oplevelsesrytter eller en aficionado.