Fiskespa

Fiskespa København og fiskespa Århus

Oplev wellness i vores hyggelige fiskespa med doktorfisk i Århus eller København.

Vi har desværre ikke fået nogle polterabend aktiviteter her endnu. Vi arbejder på det! Kontakt os ([email protected]) hvis du gerne vil være listet her.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Fiskespa med doktorfisk - Garra Rufa fisk - København eller Århus

Det er en helt speciel oplevelse at sidde med veninderne eller en polterabend gruppe med fødderne i fiskespa kar og hyggesnakke mens Garra Rufa fiskene arbejder. Garra Rufa fiskene suger døde hudceller af fødderne. Det gør ikke ondt. Man føler bare en lille kildende fornemmelse.

Det er først indenfor de senere år at denne fiskespa wellness oplevelse er kommet til vesten. Det er dog en gammel tradition i Tyrkiet, hvor man i flere hundrede år har kendt til Garra Rufa fiskenes fantastiske evne til at fjerne eksem m.m. I vesten er doktorfiskene nok mest kendt og brugt som wellness oplevelse.

Hvad er en doktofisk og hvad en Garra Rufa fisk?

Det er ikke alle der er klar over, at Garra Rufa er den latinske betegnelse for den samme fisk som også går under navnet Doktorfisk. Navnet Garra Rufa er det latinske navn, for den ægte Doktorfisk, der er blevet mere og mere populær indenfor de seneste år. Det er en fiskeart, som stammer fra Tyrkiet. Her lever de i flodsystemer og varme kilder.

Hvorfor netop Gara Rufa fiskene?

Gara Rufa er ikke den eneste Doktorfisk, men andre arter har ikke samme eminente egeskaber som netop arten Garra Rufa har. Det specielle ved Garra Rufa er at de ingen tænder har. Derfor bider den ikke hudcellerne af, men den suger simpelt hen de døde hudceller af som ligger oven på den levende hud og efterlader huden blød og lækker uden haårde skorper, som mange har på fødder og tæer. Dertil har Garra Rufaerne et enzymholdigt sekret, som de udskiller, når de suger. Dette sekret optages i underhuden og nedbringer hurtige celledeling.

Er det farligt at få behandling med Doktorfisk?

Det er 100 % uskadeligt at prøve en tur med fodbad med Gara Fura / Doktorfisk. Fødderne bliver desinficeret først og der er ingen smerter. Det føles faktisk dejligt, med en kildende eller snurrende fornemmelse på huden, der hvor Doktorfisken den ”arbejder”. Dog må man ikke benytte fiskebad, hvis man har visse sygdomme, så spørg stedet, hvis du har en sygdom.