Makeup artist

Makeup artist til polterabend. Det er skønt til en pige polterabend at lade bruden få en make over af en makeup artist. Klæder skaber folk, men sminke skaber kvinder med stærke signaler. En af mine mandlige venner sagde en gang: Jeg hader sminke, men jeg må indrømme at det virker!!!

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Makeup artist - oversigt over vores makeupartist udbydere i Danmark.

En makeup artist kan trylle, så øjnene synes at have mere glans og være meget større, end de i virkeligheden er osv. Alle kvinder burde prøve at blive sminket af en makeup artist - i hvert fald én gang i sit liv. Det er virkelig sjovt at se, hvor forandret nogen bliver, som måske ikke selv er så ferme til at sminke sig. Det er jo et helt nyt menneske, der træder frem nogen gange.

Ugebladenes brug af makeup artist som fast tema

Makeup artist laver makeover har jo været et klassisk tema i damebladene i årevis, at hyre en makeup artist og hver uge i en periode at bringe billeder af før og efter, hvor man kan se, hvordan en ikke specielt køn pige/ kvinde virkelig kommer til sin ret i den rigtige make-up artists hænder.Trænger man til at booste sin selvtillid er en tur hos en makeup artist måske også en god ide. Nogen gennemskuer jo ikke helt, hvor meget af andres skønhed, faktisk også er kommet ud af en tube, farvelader og mascare.

Det er jo en fantastisk gave at give bruden før hendes bryllup at hun lige kommer i kyndige sminke hænder og selv oplever, hvor smuk hun kan blive. Oplever hun det til sin polterabend, så hun når at internalisere sit nye look og integrere det i sin selvtillid. En dygtig makeup artist kan ændre skæbner og fejlagtige selvopfattelser.

Polterabend med make-up artist

Det er også en en dejlig aktivitet til en polterabend, fordi de andre har tid til at hygge og snakke, mens bruden bliver sminket. Ikke alle er i gang og gravide og dem med "babyer på slæb" kan også være med her. Der må ofte spises snack imens og ofte servering af boblevand fra aktørens side.

Så book en makeup artist og give bruden en virkelig god selvoplevelse. Det går man virkelig sjældent fejl af fordi det spreder glæde og farver brudens oplevelse hele dagen at hun er i sit smukkeste look:-)

Makeup artist Odense / Makeup artist Fyn

Makeup skolen i Odense på Fyn laver også polterabend events evt. kombineret med fotoshoot af bruden eller gruppen i tema kostumer. De har nogle gode kostumer, som det er sjovt at optræde i. Det er altid godt at komme lidt ud af de vante folder, så sker der ofte nye ting mellem mennesker.

Makeup artist Sønderjylland - Makeup artist Kolding og trekants området

Som noget helt nyt, har vi også fået en uddanet make-up artist i Kolding i Trekantsområdet. Hun kommer gerne ud til folk nærmest som et makeup artist homeparty. Skal hun køre langt, kan der komme noget transport på prisen. Hun laver det også gerne som et makeup kursus, hvis der er en gruppe, som gerne vil have det.

Hvor bliver man uddannet til makeupartist?

Der er fler skoler der tilbyder makeup artist uddannelser og kurser. Der er i København Art of Style and Makeup på linket HER 

Her uddanner de både makeup artister, stylister og negleteknikkere.

Se også Makeupskolen HER,

Denne skole ligger i Odense og hedder også Fagskolen for Dekorativ Kosmetik - Makeup Artist Skolen. Den vandt sølv og bronce til Danmarksmesterskaberne i Makeup i 2015 og blev Danmarksmester i 2014.

Makeupartistuddannelsen er en anden skole HER

De har en uddannelse til professionel makeup artist, der spænder over 5 moduler, der giver en grunduddannelse indenfor beauty makeup i en kombination af fysisk undervisning og e-learning. På uddannelsen lærer man håndværket fra bunden, så man bag efter er kvalificeret til at arbejde som makeup artist i skønhedsbranchen. Der er mange spændende opgaver indenfor foto, film, reklame, TV, video, shows, brude makeup og fest makeup.

Danmarksmesterskaber i Makeup 2016

Se alt om mesterskaberne HER.

Der afholdes DM i flere discipliner indenfor makeup, negle, vippeekstentions m.m. DM afholdes d. 4. Marts. Klik på linket og læs alt om tilmelding, regler og opgaver m.m. på hjemmesiden. Arrangementet står Dansk Kosmetologforening for. Gå ikke glip af dette virkelig festlige arrangement med konkurrencer, udstiller og meget andet.

Det bliver et vildt spændende arrangement og er Danmarks største event for hele den professionelle skønhedsbranche. Dagen efter lørdag d. 5 marts afholder Beauty International dette års internationale mesterskab i Düsseldorff, Tyskland. Her er virkelig nogle spændende arrangementer for folk, der interesserer sig for makeu og negle, ja beauty i det hele taget