Frokost kokkeskole

Tid
2 timer
Deltagere
14 - 52
Pris p.p. (Inkl. moms)
595 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
8.330 kr.
Sted (Indenfor)
Valby og Aarhus Se liste
Kontakt Annoncøren

Kulinarisk polterabend i inspirerende rammer

Tag dine venner og familie med på en uforglemmelig polterabend i vores inspirerende rammer, hvor vi tilbyder to temaer til jeres madlavningsevent - nyt nordisk eller italiensk. Uanset om I søger et "lukket" madkursus eller de perfekte rammer til en brullyp, konfirmation eller noget helt tredje, så sørger vi for den oplevelse, du og dine nærmeste er ude efter.

Vores polterabend-arrangement er tilgængeligt for op til 52 personer og afholdes hver lørdag mellem kl. 10.00 og 14.00. I vil have 2 timers varighed til at lære om madlavning og udfordre hinanden i en spændende Mysterybox-udfordring. Vi tilbyder også Kokkens efterfølger, hvor du kan følge i kokkens fodspor og lære at lave en ret ved siden af ham.

For at fuldende oplevelsen vil der også være øl, vin og vand inkluderet i prisen, og vores eget bryggeri sørger for, at I kan nyde friskbrygget øl direkte fra hanen. Vi garanterer, at I vil forlade vores kokkeskole med fulde maver og smil på læberne!

Vi er stolte af vores inspirerende rammer og gastronomiske omgivelser, og vores to afdelinger i Valby og Aarhus kan håndtere alle størrelser af grupper - intet arrangement er for stort eller småt. Tøv ikke med at kontakte os for at reservere din polterabend i dag, og vælg mellem vores nyt nordiske eller italienske temaer. Vi garanterer, at du og dine gæster vil have en uforglemmelig oplevelse, hvor I kan lære at lave mad, have det sjovt og nyde hinandens selskab!

Frokost kokkeskole kan bookes her:

Skolegade 19 2500 Valby
Se på kort
Send forespørgsel
Fiskerivej 2K 8000 Aarhus
Se på kort
Send forespørgsel

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Timm Vladimirs Køkken

Andre aktiviteter i samme kategorier