Herretur

Find ideer til herretur her. Vi har både det sjove og det adrenalindrivende til en anderledes herretur men også klassikerne paintball og gokart, som altid er et hit. Paintball og Gokart har vi over hele landet, men også Bumper Ball, svævebaner, bodyflight m.m.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Velkommen til vores kategori til herre turen

En ting som er meget mandeagtigt er skydning, det er til gengæld ikke alle der har prøvet det. En rolig hånd og fuld koncentration skal der til her. Mon ikke man føler sig lidt maskulin stående der med en pistol i hånden. Hvis jeres herre tur er om sommeren kan I overveje nogle af de fede vandaktiviteter vi har på polterabend.dk.

Herretur på vandet

Herretur på vandet er selvfølgelig mest til sommer herreturen, men der er virkelig mange muligheder for at få en usædvanlig, ny og spændende oplevelse. Den nyeste aktivitet hedder Flyboard og som navnet indikerer, så flyver du simpelthen over vandet, noget af en vild og fantastisk oplevelse, som I garanteret ikke har prøvet før. Jeg har hørt at det virkelig er alle pengene værd!! og så dyrt er det faktisk heller ikke - måske nærmest en billig herretur.

Noget der minder meget om det, men uden adrenalinsus er water balls, hvor du simpelthen er helt inde i en vandtæt bold, så du kan smides på vandet i og så ellers se, hvordan du klare dig. En meget populære event til jeres herre tur, som alle kan være med til.

En anden og mere rolig vandaktivitet er Sup Board, som faktisk er Danmarks hurtigst voksende vandaktivitet. Det kan også arrangeres som Sup Board Polo. Her kan I deles op i to hold og på bedste polo maner konkurrere mod hinanden og om, hvem der får flest mål. I den vandtætte rygsæk kan instruktøren have et par øl eller noget champagne med - sikke en fest.

Et stensikkert hit til den actionprægede herre tur er Rib båden med de 600 HK. Det er så fedt at flyve hen over vandet i det høje tempo, mens man holder grundigt fast på alt tøj og ejendele. Det er virkelig en oplevelse, man sent glemmer.

Der er også en aktør, som formidler fisketure i hele landet

Action præget herretur

Til området action herretur eller vild herretur har vi bl.a. Rapelling, som også er super populært og noget, man ikke lige prøver hver dag. Den første gang er der flest nerver på for nogle, mens andre straks bare hopper ud over kante og nyder suset i maven. Rappelling er ikke dor dem med højdeskræk! På herretur i København kan I bl.a. komme en tur i B&W hallerne med high roping,  big swing og rappelling

At leje en Ferrari eller en Lamborgini og køre rundt i sammen med drengene er også noget alle vil nyde max!! En sikker vinder da næsten alle mænd er til fart og lækre biler.

Motocross og ATV udlejning er også i den actionprægede ende. Her tilbydes der endda at eventet kommer til jer, hvis i ikke vil for langt væk.

På det seneste er der også kommet en del svævebaner og avancerede klatreparker i skovene bl.a. ved nogle af Danmarks smukke herregårde.

Vi har selvfølgelig Paintball baner og Gokart over hele landet, så adrenalinsus, fart og tempo kan du finde alle vegne på vores eventportal.

Sjov herretur

Noget som også virkelig har været populært til både herre tur, polterabends og firmature de seneste år er Bumper ball. De kommer ud i hele landet så her er der virkelig noget for andet :) I kommer alle ind i en stor plastik bold og kan herefter tumble rundt eller spille fodbold. Det er super sjovt og helt uvant, at man ikke kommer til skade, når man falder på alle mulige mærkelige måder. Se videoen på aktiviteten Bumperz og jeg er overbevist om at du nok skal finde en anledning til at komme til at prøve dette med vennerne. De har det over hele landet og kan de ikke lige på det tidspunkt du skal bruge det, er der flere aktører som udbyder dette under navnet bumper ball, bubble soccer eller buperballs. Bedre kan det ikke blive til sjov herretur! Man kan lave de vildeste taklinger og brage ind i hinanden - mere a la amerikansk fodbold, men stadig uden at slå sig for meget.

Billig herretur

Skal man have meget for små penge og gerne bruge det meste af dagen på ét sted, er de mange eventcentre og actioncentre en godt valg. Her kan man få div. pakkeløsninger og så er man også sikker på at alle hitter med nogen af aktiviteterne som deres favorit oplevelse den dag. Måske fordi de vandt, måske fordi man er mest til det sjove og ikke alt det skyderi med støj og blå mærker. Et vigtigt element i enhver herretur er også at folk får grinet en masse. Så det kan vi virkelig godt anbefale til en billig herretur. Så kan alle også være med og skal ikke ærgre sig over at bruge husholdningspengene til en herretur, man bare skal med på. Billig herretur alle kan være med til, og der er nærmest ingen ende på de ting man kan lave på nogle af disse eventcentre.

Herretur København

I København er der vist ikke noget action ønske, som ikke kan opfyldes. Til spændende herre tur i København, kan vi byde på Bodyflight, Rappelleing, Klatrepark, sejltur med Rib båd, Gokart og Paintball på evenetcentre osv. Så næsten alle behov kan dækkes lige fra mega grineren til udfordring og spænding. Der er motocrossbane i Dragør på Amager.

Herretur Sjælland

Til klassisk herre tur på Sjælland kan jeg nævne  Næstved Eventcenter og den fantastiske klatrepark på Kragerup Gods ved Ruds Vedby og Motocrossbanen ved Slagelse.

Herretur Fyn

På herre tur Odense er der flere oplagte muligheder. Der er klatring på alle mulige fede baner hos KlatreSjov i Odense. Desuden er der eventcentret Odense Paitball, som har pakkeløsning med f.eks Mega Bordfodbold, Reball, Lasergame, Sumobrydning, Bow Tag m.m.

Herretur Nordjylland

Der er en fantastisk svævebane til herretur i Nordjylland ikke så langt fra Ålborg. Der svæver man en nervepirrende lang tur højt oppe og hen over en smuk kridtsø med en fantastisk udsigt på hele turen.

I Nordjylland har Koldkærgård både paintball, skydning, fiskesø og mulighed for lækker mad. De tilbyder også både vinsmagning og ølsmagning. Så en fed herretur i Nordjylland kan også være på Thy Paintballbane i Thisted og til Aalborg herretur er der mulighed  for pakkeløsning hos FunCenter med bl.a. Paintballl, Lokumsræs, Bubble Soccer, Waterballs, Mega Bordfodbold, Bueskydning og meget andet sjovt som Bungee Basket og Promille Hockey.

Herretur Midtjylland, Århus, Randers, Skive, Viborg, Lemvig, Silkeborg m.fl.

I Århus har vi adskillige Eventcentre med Paintball, Skydning, Sumobrydning, Mega Bordfodbold og div. pakkeløsninger. Herretur Århus kan selvfølgelig også tage den nyeste og sjoveste bumperz eller bumper ball som nogen kalder det med på programmet.

Til Viborg herre tur kan man på opleve Danmarks eneste flyball event i Viborgs eventcenter FumHall. Et helt nyt sjovt og udfordrende spil hvor man hænger i seler fra loftet, samtidig med at man skal spille fodbold. De har også én af landets eneste formel 1 simulatorer , segway, skydesimulator m.m. Her kan man tilbringe en hel dag med pakkeløsning.

Herretur Horsens har nem adgang til mega grineren lokumsræs og flere andre af de virkelig sjove gags på Horsens Eventcenter.

Herretur Lemvig har Vestjysk Friluftscenter til at levere den perfekte frilufts herretur. Det er et fantastisk sted med områdets og måske Danmarks eneste 6x6 amfibiekøretøjer. De har også Bueskydning , Rapelling, super hurtig Svævebane, Klatring på 4 baner op til 15 meter i højden, Paintball og hytte med grill i skøn natur. Her er udfordringer for enhver smag og aktiviteter til en hel dag spækket med spænding og fysiske oplevelser.

Til herretur Randers er der det fedeste eventcenter: Rander Event og Udlejning. som har lokumsræs, Mega Bordfodbold, Rodeotyr og meget mere til dagens pakkeløsning.

Så er der Fun and Action, et eventcenter ved Grindsted og Silkeborg har Fort Østerlund med bl.a. forhindringsbane over vand. Et super sted med kajakstafet og paintball på de fedeste baner

 Herretur Sønderjylland

Paintball Deluxe i Sønderjylland har vist over 20 aktiviteter på paletten, så kan man ikke finde noget der til morskab og adrenalinsus som billig herretur, så er man krævende ud over det sædvanlige. De har Danmarks bedste paintball bane og det er der Danmarksmesterskaberne i paintball afholdes. Super søde og oplagte instruktører hjælper folk, hvor det er påkrævet og ellers har man bare sine aktiviteter og styrer det selv. Meget forskelligt fra aktivitet til aktivitet. Check dem og du vil ikke fortryde det.

Der er Gokart i Skærbæk og vi har en stunt instruktør, som laver både sjove og udfordrende stuntworkshops både i Sønderjylland, på Fyn og lidt op i Midtjylland.

Ideer til herretur Kolding finder du Både Kolding Gokart center med mange muligheder og Kolding Fodboldgolf.

Til herretur Esbjerg er der Lepus Park ved Outrup, som er en af de få, der har BoCart, Fodboldgolf m.m.

Vi kan jo ikke nævne hver eneste af vores aktiviteter for at dække al den inspiration til herre tur vores side kan tilbyde. Så check vores side. Der er næsten uendelige muligheder for at skrue den for jer perfekte herretur sammen.