Golfsimulator i Valby

Tid
1-4 timer
Deltagere
1 - 30
Pris p.p. (Inkl. moms)
75-300 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
300 kr.
Pakkerivej 9 (Indenfor)
Valby Se på kort
Kontakt Annoncøren

Hos Urban Golf i Valby kan du spille på vores 8 top-moderne Trackman simulatorer, som har kopier af verdens bedste og mest interessante golfbaner. Simulatorerne giver også mulighed for skudanalyse, online turneringer og forskellige virtuelle party-spil.

De professionelle golfspillere bruger disse simulatorer til at træne om vinteren, men også hvis du aldrig har holdt en golfkølle i hånden, kan du være med. Vores personale står klar til at hjælpe dig i gang og giver dig råd og vejledning i at slå de første par slag.

Man kan have sit eget udstyr med, eller gratis låne udstyr hos os. Vi har begyndervenligt udstyr, både til højre- og venstrehåndede og til damer, herrer og junior.

I hver simulator kan man være 1-4 personer, alt efter hvor lidt man vil vente på sin tur. Undervejs kan man tage en tur i vores hyggelige bar, eller hænge ud i den dejlige lounge.

Frem til sommer 2023 koster en simulator i én time 200,- og der er ingen ekstraomkostninger ved lån af udstyr. Der er parkeringsmuligheder i nærheden, herunder f.eks. betalt parkeringskælder i samme bygning.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Urban Golf

Urban Golf:
Urban Golf Tlf nr.
93 98 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk