NYHED

Golfsimulator i Valby

Længde
1-4 timer
Deltagere
1 - 30 personer
Pris pp. (inkl. moms)
50 - 200,-
Mindstepris (inkl. moms)
200,-
Pakkerivej 9
Valby Se på kort
Kontakt annoncøren

Hos Urban Golf i Valby kan du spille på vores 8 top-moderne Trackman simulatorer, som har kopier af verdens bedste og mest interessante golfbaner. Simulatorerne giver også mulighed for skudanalyse, online turneringer og forskellige virtuelle party-spil.

De professionelle golfspillere bruger disse simulatorer til at træne om vinteren, men også hvis du aldrig har holdt en golfkølle i hånden, kan du være med. Vores personale står klar til at hjælpe dig i gang og giver dig råd og vejledning i at slå de første par slag.

Man kan have sit eget udstyr med, eller gratis låne udstyr hos os. Vi har begyndervenligt udstyr, både til højre- og venstrehåndede og til damer, herrer og junior.

I hver simulator kan man være 1-4 personer, alt efter hvor lidt man vil vente på sin tur. Undervejs kan man tage en tur i vores hyggelige bar, eller hænge ud i den dejlige lounge.

Frem til sommer 2023 koster en simulator i én time 200,- og der er ingen ekstraomkostninger ved lån af udstyr. Der er parkeringsmuligheder i nærheden, herunder f.eks. betalt parkeringskælder i samme bygning.

Indhent tilbud idag

Urban Golf hjemmeside
Urban Golf tlf nr.
93 98 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk