Golf simulator

Golf simulator er et smart værktøj, hvor du spiller ved at se på en storskærm, hvor du via skærmen bevæger dig rundt på banen og spiller alle hullerne og så bliver dine slag registreret.

Andre Kategorier

Fandt du ikke hvad du søgte, så prøv de her kategorier istedet:

Golf simulator København, Slagelse og Viborg i Jylland

Det virkelig fantastiske ved en Golf Simulator er, at man kan vælge alle mulige baner rundt omkring i verden, som man så spiller på i dette virtuelle univers. Så du kan øve golf mange forskellige steder med alle mulige sværhedsgrader og med de fantastiske natur scenerier, du ville kunne opleve på f.eks spanske, andre sydeuropæiske baner osv.

Med golfsimulator, da det foregår via skærm, kan du se, hvordan du klarer dig på de golfbaner, hvor verdens stjernerne træner golf eller spiller de forskellige mesterskaber.

I København er der 2 muligheder for at spille i golf simulator. Dels kan man spille i det lækre Grøndals center, hvor der er rigtig mange muligheder også for andre aktiviteter, dels hos Indoor Ski og Konference Center, som foruden skibanerne også har en klatrevæg og golf simulator. Så der er mange muligheder for at lave interessante pakkeløsninger begge steder.

I Slagelse er der golf simulator i et center Restaurant Superbowl og Golfcenter med mulighed for også at bowle og spille billard og få et rigtig godt måltid mad i restauranten.

Golf Simulator Jylland

I Viborg er der en Golf simulator, hvor man også kan øve sine slag og lege, at man er ude i den store verden og spille golf i tørt vejr og inde i varmen.

Lidt Historie

Golfsimulator er en af de forskellige former for indendørs golf man kan spille. Golf simulator måden at træne på opstod i begyndelsen af 1970'erne, og systemerne varierer fra simple systemer til noget, der arbejder med en computer og en sofistikeret spilleconsol, som koster spidsen af en jetjager.

Den fineste golf simulator bruger avanceret teknologi, så den kan analysere spin, projektion og kontakten med bolden og rigtig meget andet, som man kan bruge til at forstå sin teknik og forbedre den. Professionelle analyserer alle detaljer af deres spil med deres trænere, da de jo går efter perfektion, mens man til en polterabend eller firmaevent mere går efter den sjove oplevelse..