Kajakpolo - København på Islands Brygge

Tid
1-3 timer
Deltagere
6 - 150
Pris p.p. (Inkl. moms)
145-282 kr.
Mindstepris (Inkl. moms)
1.695 kr.
Islands Brygge 18 (Udenfor)
København Se på kort
Kontakt Annoncøren

Kajakpolo i København på skønne Islands Brygge

Kajakpolo er en god måde at mødes på, uanset om deltagerne er venner eller ikke kender hinanden i forvejen. Der er garanti for en masse gode grin og en tur i baljen til den kommende brudgom eller brud som i holder polterabend for.

Det betyder ikke noget om du er ung eller ældre, om du har siddet i en kajak før eller ej. Kajakpolo er en sport for alle. Blandingen af evner og tilfældighed gør det til den perfekte event til dit næste polterabend i København. Vi afholder selvfølgelig også firma arrangementer, fødselsdage osv.

Kajakpolo er simpelt: hold styr på kajak, pagaj, bold, modspillere, og balancen samtidig. Der spilles 3 mod 3, i et underholdende og intensivt spil om at vinde og det giver en masse sjove og hyggelige øjeblikke deltagerne imellem.

Pris

Prisen for kajakpolo afhænger af hvor mange deltagere i er. Der lejes en bane i enten 1, 1½ eller 2 timer. Anbefalingen af hvor mange deltagere I er på banen, er ud fra hvor meget tid I har. Ønsker I at være flere på banen end anbefalingerne, skal I være opmæksom på, at  spilletiden pr. deltager så bliver begrænset.

1 time – dkr: 1.695,-

Anbefales for mellem 6 og 10 personer

1,5 time – dkr: 2.295,-

Anbefales op til 16 personer

2 x 1 time – dkr: 2.895,-

Anbefales op til 24 personer.

Det eneste i skal medbringe er badeshorts / badedragt, samt et håndklæde. Alt andet udstyr I skal bruge stiller vi til rådighed. Vi tilbyder også mulighed for omklædning og et varmt bad i ferskvand efter I har spillet kajkapolo.

Booking

Tider til kajakpolo kan bookes via vores hjemmeside. Klik på linket til vores hjemmeside i "Praktisk Informations boksen" under billedet.

VIGTIGT

Vær opmærksom på at den bookede tid er effektiv spilletid, og at I derfor skal møde cirka 20 minutter før, så I kan nå at klæde om til våddragter inden vi skal i gang. Selvom I booker en tid i vores online booking i dag, så betaler I først for kajakpolo efter arrangementet er vel overstået.

Når I er til kajakpolo hos os, vil I have en instruktør til rådighed, der forklarer jer om reglerne, sikkerhed og giver gode tips til, hvordan man nemmest skubber en modstander i vandet.

I må gerne medbringe jeres egne øl, sodavand og mad. Vi gør dog opmærksom på, at vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke ønsker at vores deltagere er alt for synligt berusede. Alle deltagere skal være i stand til at tage vare på sig selv. Kun en tåbe frygter ikke havet !

Så skal I på polterabend, og ønsker en promille på 500, så besøg os gerne som den første event på dagen.

Bryggens Kajakpolo er omgivet af Islands Brygges græs arealer med rig mulighed for at lege, spille basket, fodbold, volleyball, vikingespil, en dukkert i havnebadet eller afslutte dagen med at grille midt i Københavns baghave.

Der findes i området mange madsteder, cafeer, og muligheder for at handle.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Bryggens Kajakpolo

Bryggens Kajakpolo:
Bryggens Kajakpolo Tlf nr.
25 33 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier