Latterkursus i Århus og omegn

Tid
1 time
Deltagere
4+
Sted (Inde/ude)
Århus og omegn
Kontakt Annoncøren

Har I brug for et godt grin?

Latterkurset starter med at jeg kort fortæller om latteren og hvilke gode ting den gør ved vores krop. Jeg krydrer det med nogle historier og eksempler, men ikke alt for længe. Vi skal gerne i gang.

Så laver vi nogle "Latterøvelser", hvor jeg guider Jer gennem en række forskellige former for latter, fra nogle forsigtige til at starte på, til de mere "vilde". Fra "pige-fnis" og "klaske-på-lår-latter" til den rene "jubel-latter" og mange andre ind imellem. Vi kommer helt naturligt til at grine, selv om vi egentlig starter med "kunstig" latter. Kroppen kan heldigvis ikke kende forskel på kunstig og ægte latter, og det er hele hemmeligheden.

Det tager mellem 45 og 60 minutter. Jeg plejer at skrue stille og roligt op for blusset og vi ender altid med at sidde og/eller ligge på gulvet og grine "fri latter", så længe vi har lyst. Der er ingen, som bliver gjort til grin eller får overskredet deres grænser mere, end de kan klare. Noget af det dejlige er netop, at alle er med og alle kan grine af sig selv. Specielt for den kommende brud/brudgom er det dejligt.

Jeg kommer ud til jer, og det eneste jeg skal bruge er plads, så vi kan stå i en rundkreds.

Skriv til mig i mailformularen.

Kh. Peter, Lattermand

Tidligere polterabend deltagere siger:

"Vi havde absolut en super god oplevelse med dit latterkursus :) Det var grænseoverskridende men samtidig trygt at begive sig ind i latterens univers med dig som guide."

"ALLE som en, synes det var et super godt arrangement, og vi er efterfølgende blevet enige om, at dagen ikke kunne være startet bedre! Der blev grint så tårnene trillede ned af vores kinder, en oplevelse som vi bestemt ikke ville være foruden :)"

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Peter Sander

Peter Sander:
Peter Sander Tlf nr.
50 57 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier