Latterkursus med Latterguru'en

Tid
0,75-1 time
Deltagere
10 - 100
Pris p.p. (Inkl. moms)
180 kr.
Sted (Indenfor)
København & hele Sjælland
Kontakt Annoncøren

Latterkursus med Latterguruen Thomas

Skal du/I have den bedste start på din bedste ven eller venindes polterabend, så skal I booke mit latterkursus. Smilet og latteren er den korteste vej mellem mennesker. Denne event ryster deltagerne godt sammen og giver den bedste start på dagen. 

Med mit latterkursus kommer deltagerne tæt på hinanden. Forskning viser, at når vi griner sammen, invitere vi ind i et fællesskab. Vi griner for at skabe kontakt og for at skabe venskab. Med latteren bliver der åbnet op for en sjov og nærværende oplevelse i selskab med den kommende brud eller brudgom, og de andre gæster. Til en polterabend laver jeg altid en sjov intro så bruden eller brudgommen kommer lidt på glatis og tror at det er noget helt andet der skal ske. 

Varighed

Et latterkursus til en polterabend varer ca. 45 minutter.

Pris

Fra 1.500 kr til 3.000 kr i Storkøbenhavn (afhængig af antal deltagere). Der beregnes også transport.

Baggrund med latter:

Uddannet latterinstruktør i 2003. Har vundet prisen "Årets gladeste citron" givet af den danske latterforening. Har vundet prisen for bedste GRIN på latterens verdensdag. Har udgivet bøger om latter og lavet en CD med de mest smittende GRIN i Danmark.

Jeg åbnede min første latterklub i 2003. Vi blev hurtigt en fast gruppe der grinede sammen hver uge. Deltagerene i min latterklub begyndte at kalde mig for deres "Guru" Heraf navnet Latterguru.

Jeg er muligvis den latterinstruktør der har lavet flest events i Danmark. Jeg har også lavet 2 specifikke forløb med virksomheder, hvor der blev grinet hver morgen i en periode. Her målte jeg, i samarbejde med stresseksperter, en forbedring af puls (kropslig) og efter udsagn fra deltagerne, en mental stressreduktion. Der blev også berettet om bedre trivsel, et bedre samarbejde og et forøget salg i virksomheden efter forløbet. 

Du kan se en video med CNN på min startside. Da CNN skulle til Danmark og lave et indslag om danskerne og vejen til et lykkeligere liv, ønskede de en latterevent i en park som en del af programmet. De kontaktede først Madan Kataria, grundlæggeren af latteryoga i Indien (https://laughteryoga.org) Madan har uddannet de fleste latterinstruktører i Danmark. CNN’s producer spurgte Madan Kataria, hvem der var/er den mest kompetente latterinstruktør i Danmark. Madan Kataria anbefalede undertegnede til CNN programmet.

Indhent tilbud idag

Din forespørgsel bliver sendt direkte til Thomas Latterguru.dk

Thomas Latterguru.dk:
Thomas Latterguru.dk Tlf nr.
28 92 xx xx
(Tryk for at få hele nummeret)

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.dk

Andre aktiviteter i samme kategorier